MssKrks Kızlar 2 yılın ardından işe başlayacağım. Pratik olması açısından değişik ve kurtarıcı tavsiyelerinize ihtiyacım var. Hadi herkes buzluğundakileri yazsın 😂
Dolores MssKrks şimdi bazı arkadaşlar buraya döşeyecekler (becerikli hanımlar ellerine sağlık hepsinin 🥰) ben sadece domates ve biber koyuyorum. Kışın tadı olmuyor satılanların. İçli köfte ve mantı satın alıp koyuyorum, başka da bir şey koymuyorum eğer tembellik peşimi bırakırsa patlıcan ve kapya közleyip koyacağım 😀😀
SeninAnnenBirMelektiYavrm MssKrks Hadi herkes buzluğundakileri yazsın Yazayım canım 😄 badalan fasulye attım çıkarınca domates soğan salça koyup düdüklü de 15 dk da pişiyor. Köfte var. Taze fasulye var bunuda dometes soğanlı kavurdum hazır hemen düdüklü de 15 dk. İçli köfte ama şuan o sanırım yok bitti fırsat bulunca yapıcam 😄 bakla var yarın fava yapıcam bakalım ondan ilk kez. Bezelye, bamya var. Gecen seneden az daha ispanak kaldı onu artık tüketmem gerekiyor. Çorba yapiyorum 2 ölçü dondurma kabına koyup atıyorum. Aklıma gelenler bunlar ha birde kapya biber ucuzlarsa bir paket doğrayıp aticam kahvaltida nefis oluyor
Berilsmom13 MssKrks bamya koydum barbunya şeker fasulyesi taze fasülye enginar biber domates erişte lahana sarması şimdilik
Fatma69 MssKrks patlican alip musakka ve karni yarik sekkinde kizardip dondurucuya koyabilirisin cok pratik oluyor ,yesil fasulye,barbunya koyabilirisin ,yarim kilo kiymadan misket kofte yapip dondurucuya atabilirsin sulu kofte yaparken pratik oluyor ,sigara boregi,manti,icli kofte yaprak sarma ,kurabiye acma,pogaca yapip koyabilirsin
MssKrks Dolores ay bende yapmaya üşeniyorum 😂 başkasının yaptığını da yiyemiyorum o yüzden satın alamam mecbur iş başa düştü bi haftasonu oturup hazırlık yapıcam😩
MssKrks Fatma69 ay çok teşekkür ederim ya. Patlıcanda sulanma veya tadında değişiklik oluyor mu acaba olmuyorsa gerçekten çok pratik olur patlıcanı severim ama sürekli kızartmakla uğraşmayı sevmiyorum 😂 toplu yapıp atarım
Deletedmom_875 Közlenmiş tüm patlıcan, közlenmiş biber,bezelye,mantı,hazır yufkadan börek,barbunya,haşlanmış nohut,dolmalık biber,sarma aklıma gelenler 🤭
MssKrks Deletedmom_875 közlenmiş ürünlerin lezzetinde bi değişiklik olmuyor dimi ya olmuyorsa bende yapayım😊
avokadosever MssKrks şuan olanlar; ezilmiş sarımsak var karnıyarıklık sebzeler var köz biber, köz patlıcan var çiğden biber az domates var (fasulye ve biberi konserve daha çok seviyorum). Tuzsuz taze peynir var bezelye, havuç var. İçli köfte yapcaz annemle haftaya fln çok pratik oluyor kurtarıyor. Cevizli köfte yapcaz, birde salatalık doğrayıp atıyorlarmış onu deneyeceğim bu yıl cacık için.
Deletedmom5284 Patlıcan Barbunya Bamya Salatalık Domates Fasulye Nohut Kapya biber Dolmalık biber Yeşil biber Dolma içi Minik köfteler yapıp koyuyorum nohutlu çorbasını yapıyorum Bezelye Ispanak Pırasa Brokoli Brüksel lahanası Havuç Aklıma gelenler bunlar daha çoğunu yapcam çoğu şeyi eltim annem yaptı gönderdi bende sebzeleri halletcem inşallah buzluk doldu ama bakalım anneme eltime gönderirim 😂😂
Deletedmom5284 PembePelikan biz cacıklık yapıyoruz robottan geçip buzdolabı poşetine koyuyoruz cacık için çıkarıp direk yoğurdun içine koyuyorum sarımsakta buzluktan çıkarıp ekliyorum o kendi suyuyla sulanıyor zaten arttırmak istersem su ekliyorum
minaa10 MssKrks yufka, poğaça, kurabiye, sarma içi, kıyma, et, limon, tavuk suyu, kemik suyu, taze fasülye, biber, bezelye , nohut , erik suyu aklıma gelenler bunlar🥹🙌 fırsat buldukça yapmaya çalışacağız ateş pahası herşey…
Deletedmom5284 balliborekkk sulanıyor canım zaten direkt çıkarıp yoğurdun içine atıyosun bi tek cacık olur bizde cacık çok fazla yiyoruz o yüzden annem böyle bi yöntem buldu 😂 rendelesende olur evet bende robot ile rendeliyorum
balliborekkk Deletedmom5284 Bende duydum ama sulanmiyormu tadı tuhaf olmuyor mu demeyi unuttum kadına İyiki karşıma çıktın😀 teşekkürler bende deneyim bizde seviyoruz bol sarımsaklı 🤦🏻♀️
Tiredwoman MssKrks benim buzluğumda fasulye domates yemekli doğranmış kırmızı biber yeşil biber barbunya ilikli kemik suyu hazır yufkadan sarılmış böreğim poğçam vardı yeni bitti sarma dolmalık biber şimdilik bunlar var ama patlıcan kırmızı biber közliycem daha geçen yıldan yemeklik kara lahanam var