zbcelik Merhabalar. Bebeğim 1 aylık ve inek sütü alerjisinden şüpheleniyorum, doktora gittik sonuçlarımız daha çıkmadı. Olan var mı ? Karşılaştığınız belirtiler nelerdi paylaşırsanız çok sevinirim
MelisaGoktugMommy zbcelik kanli mukuslu kaka huysuzluk aglama uykuya dalamama kusma hirilti egzama bunlardan biri veya birkacini gecirdimi? Hih bide meme reddi olabiliyor
Semaen zbcelik bir aylıkken bizdede böyleydi şimdi dört aylık yüzündekiler gitti zaten doktpr bebek aknesi demişti köpüklü kaka arada oluyor ama sümüksülük devam ediyor önsüttwn zengin besleniyorsa oda yapabiliyor yani memenizi tam boşaltmıyorsa önsütü aldıktan sonra emmeyi redediyor sanırım
zbcelik MelisaGoktugMommy Mukuslu ve köpüklü kaka , özellikle yüz ve kafada sivilce gibi kızarıklık var. Memeyi zor tutuyor bazen ( ben bunu yoğun bakımda kalıp biberona alışmasına bağlamıştım )
MelisaGoktugMommy zbcelik anladim canim biberondan kaynaklida olabilir ama geneli alerjikse meme reddi sik rastalniyor maalesef
MelisaGoktugMommy zbcelik evet benim kizimda vardi suan iki yasinda bir yasinda atlatti oglum var 6 aylik ondada var hem sut yumurta alerji mamasi kullaniyorum
zbcelik Semaen Sizde alerji yok sanırım tam anlayamadım. Köpüklüyü bende son süt olarak okumuştum. Tam boşaltmıyor ki emme sırasında savaşıyoruz zaten. Kafam iyice allak bullak oldu umarım ben evham yapıyorumdur.
ruveydaensar Semaen 4 aylıkken mi gitti yüzündekiler. Benim bebeğimde de var doktor çoğu bebekte olabilir normal dedi. Ama bazı belirtileri taşıdığı için kızım benim içim pek rahatlaması. Test de yapmadı doktor. İçimin rahatlatılöasına ihtiyacım vardı
Zehragok52 Benim bebegimin de var hem süt hem yumurta beyazı yememeye çalısıyorum doktorum krem verdi çıktıgı zaman sürüyorum geçiyo bnde bi dönem emzırmede zorlandım ama şuan çok şükür baya yol aldık☺️
Biz3kisiyiz_ Burcusimaaaayy kaç aylıkken bu belirtileri yaşadınız ve diyet yaptınız mı yaptığınızda bu sorunlar ortadan kalktı mı?