Elosunannesi32 Kızlar doğum sonrası aşırı derecede saçım dökülüyor sizler neler kullandınız dökülmeyi engellemek için ?
Rumeysa61 Elosunannesi32 benimde aynı hiç bişey yapmıyorum akışına bıraktım bi değerlerimi gösterdim normal işte
Birkucukumutcuk Elosunannesi32 pregnacare breastfeeding iki günde kesti dökülmeyi. Normal insan dökülmesine dondurdu. Tavsiye ederim.
NeSiG Elosunannesi32 neler mi kullanmadım faydasını görmedim artık bıraktım 10 ay oldu doğum yapalı avuc avuç dökülüyor saçlarım..
Elosunannesi32 Rumeysa61 vitaminde kullandım ama yine de dökülüyor insanın canı sıkılıyor avuç avuç döküldüğünü görünce
Rumeysa61 Elosunannesi32 bende ombre yaptırmış o kadar para verdim sarılar hep dökülüyo geçecek inşallah
Elosunannesi32 Rumeysa61 bende sarıya boyatmak istiyorum ama biraz daha saçlarımın toparlanmasını beklicem
Elosunannesi32 Elosunannesi32 Birkucukumutcuk bu hapı kullandım ama yanlış kullanmışım.Pembe olanları günde 2 tane atmak gerekiyormuş ben tek atmıştım o yüzden mi etkili olmadı acaba
Birkucukumutcuk Elosunannesi32 ben yanlış okumuşum 😅😅😅 ben de 4. Ayda başladım vitamine. Hemen kesti. İnsanın siniri bozuluyor dökülünce.