Haticerdogan Kızlar ya internnetteki bi siteden hesaplıyodum. Dün bitmesine 2 gün var demişti. Bugün girdim. 7 gün diyor😤. Yalan yanlış siteler. Bana düzgün bi site yada uygulama vs önerir misinix
balyanak53 Haticerdogan Ben takip etmiyorum etmemeye de çalışıyorum çünkü psikolojik olarak illaki bisey olacak diye bekliyorum beni daha da yoruyor
Bircaykoyicelim Haticerdogan Bişe sorcam. Neden atak hastası hesaplıyor sunuz? Piskolojinizi buna hazırlıyor sunuz? Bide atak haftası ne oluyor? Burda okuyorum ama bişe anlamadım. Ben hiç yaşamadim çünkü. Her bebekte mi oluyor bu?
Haticerdogan Berilsmom13 yok yok zaten şartladığımdan değil. Normalde gece uykusu aşırı düzenli olan bebeğim günlerdir geceleri bile uyutamıyorum. Atak haftasındanfır diye umuyorum. Bitince düzelir diye o yüzden merak ediyoeum içinde mi bitmesine ne kadar var diye
Haticerdogan balyanak53 ben zaten sıkıntı yaşamadıkça girip var mı diye bakmıyorum. Mesela 4. Haftada vs bişey yaşaöadık. Ama bu defa normalfe geceleri düzenli uyurdu günlerdir ne gece ne gündüz uyutamıyorum baktığımda atak haftası demişti bende ondandır diye umup düzelir diye gün sayıyorum Bircaykoyicelim