Asyaveannesi04 Geceist ay bu kadar işimin arasında bez de yıkadığımı düşünemiyorum 🤦🏻♀️ Nasıl hijjenik olacak
Geceist iki_tospik_annesiii evet ya varmış ve bambu içerikli çok iyiymiş kullanan biri kullanımını net annlatsa hemen alıcam
Geceist Asyaveannesi04 sjkdhdkdjj çamaşır makinesi yıkıyor çok hijyenik nerdeyse birsürü insan kullanıyor bu kullan at bezlerden daha sağlıklı
Asyaveannesi04 Geceist çamaşır makinasının içinde bokları düşünemiyorum sonra ben o makina da kıyafet nasıl yıkarım 😁😁
Rav-Ebu Kanka nasıl yıkanır poklu bez🙈hadi diyelim makina yıkıyor nasıl yıkanır makinada pok kalır kokusu kalır 😂aklımda deli sorular kaç yaşında yada aylık bebeğin
Geceist Rav-Ebu sjkshskdhdkjdkd kız direk boku at demiyorum neyse araştırın bak göreceksiniz aldığınız bezlerden daha yararlı olduğunu 😂
Geceist Asyaveannesi04 jskdjdkdj kız boklu bezi makinaya atma zaten araştır bak aldığın bezlerden daha yararlı
Asyaveannesi04 Geceist valla en iyi bezi kullanıyorum dedesi sponsor sağolsun hiç pişik vs de olmadı çok şükür hiç o derde giremem 😂