Havvaaa Benim oğlum genelde ön sütü emiyor son süte geldiğinde ise çok az emiyor istemiyor sonra veya son süte hiç gelmeden bırakıyor memeyi yahut uyuya kalıyor. 2 ay 10 günlüğüz. Ön süt yarar mı bilmiyorum ama çok gazlı olduğu için ön sütü sindirmesi zor olurmuş. Böyle bir durum yaşayan varmı acaba ön süt kilo aldırır mı
asel_asya61 Havvaaa benim de öyle oluyor ya. Nasıl anlıcaz son süte geldiğini. Mesela kaç dakika emerse ön süt bitmiş olur. Benim kız genelde 10 dakika emdikten sonra uyuya kalıyor
deletedmom4842 Havvaaa Ön sütte son sütte bebeğin gelişimi ve kilosu için faydalı elbete alır ama son süt yağlı kısım olduğu için emse daha iyi olur.
Yaseminlgn asel_asya61 bidaki emzirmede son kaldığınız göğüsten devam etmelisiniz eğer kısa süre emip bırakıyorsa yağlı kısmı almış olur böylelikle
ArasinnAnnesi asel_asya61 canım ön süt farkettiysen su gibi ama git gide emdikçe beyazliyor ordan anlayabilirsin
Havvaaa [bilinmeyen] teşekkür ederim ama damla damla geliyor erken doğum yaptım onunda mı etkisi var bilmiyorum yutma seslerini duyamıyorum sütümmü yetersiz emin değilim 2 çeşit mama aldık onları da içmiyor
Ipekk Havvaaa bir emzirmeden sonra daha sonrakinde aynı memeden başlyın. Erken doğmuş kuvvetli çekmeye başlaynca duyarsnz yutma sesiini bende aynı durumdaydım. Kulağımı dayadığımı biliyorum😣düzelecek inşallah