Mizmizmyrtle Crnkyr sorduğunuz sorudan belli kimin aptal olduğu kelimelerinize dikkat edin derim araştırarak öğrenebilirsin her şeyi insan yeter ki öğrenmek istesin
Crnkyr Mizmizmyrtle sen benim araştırmadığımı nerden biliyosun sana kendimi ispatlamak zorunda değilim cocugumu en iyi ben düşünürüm sende bunu algıla o zaman yorum yapmana gerek yok bu kadar ön yargılı birisiyle muhatap olmak zorunda değilim iyi günler size
2205yasemin Crnkyr kaynanalar çok biliyor zaten bana da 2 aylık çocugu gündüz uyutma gece uyumuyor sonra diyordu 🤪
Lisabh Crnkyr bu arada ben de Bebelac kullanıyorum ama kilo alımı güzel. Ölçülerini tam koyuyo musun sen
Crnkyr Lisabh evet canım ölçülerini tam atıyorum içerken de ağlıyor hipp te öyle yapmıyordu iştahla içiyordu kilo da çok güzel almıstı
Berilsmom13 Crnkyr arkadaşım sormuşsun pirinç unu verilirmi diye sonra kalkıp millete atar yapıyosun şaka mısınız nesiniz ya gerçekten hayret yani
Berilsmom13 Crnkyr yıl olmuş 2022 hala 2 aylık bebeğe pirinç unu verilirmi diye post görünce insan bi diyor sizin az önce dediğiniz gibi hakaretinizi iade etmiş olayım böyle aptallar varmı hala diye hayrete düşüyor elde değil yani
ece_arel Crnkyr ah şu kaynanalar benimkide oğluma çikolata verdi 6 aylık bayanda yemiş bak nasıl yiyor diyor ne verirsen yer tabi bebek
Rav-Ebu Crnkyr Ablacım ilk 6 ay sadece sadece anne sütü eğer sütün yetmiyorsa mama takviyesi yap ilk 6 ay şu bile verilmezken pirinç unu nedir ablacım lütfen ya