balliborekkk Burcingultekin biber dolması yaptım dünden lebeniye çorbam var yoğurt salata düşünüyorum
mira___ Burcingultekin Biz eşimle oturup aylık yemek listesi çıkarıyoruz. 2 günde dışardan ekliyoruz. Ne yapacam derdi bitiyor
Asel_Kusum4443 Evde olan sebzeleri doğra iç içe salçalı baharatlı hafif sulu bı sos fırına yolla yanına da bı pilav cacik miss 😂
Selin1234 mira___ mantikliymis bende bu şekilde yapıyım aslında bir haftalık listenizi örnek olarak söyleyebilirmisiniz
Asel_Kusum4443 Burcingultekin evet 😂😂 patates patlıcan biber domates bazen kabak bozulmak uzereyse onu bile koyuyorum eşim sebze yemekleri çok sevmez ama tadına bayıldı 🤭🤭
mira___ Selin1234 bu ay13 üne kadar yaptım tatile gideceğimiz için. Yemekleri yapıp yanına ya salata yapıyorum yada turşu felan.
Burcingultekin Asel_Kusum4443 yarın menüde fırında sebze var ve sanırım haftada iki gün bu olacak gibi duruyor 😅
ferlazen ARKADAŞLAR POSTU TİYE ALMAYIN KIYMALI AYRAN NE YA!!! İLK BAŞTA BEBEKLERİNİZİN KAÇ AYLIK OLDUĞUNU YAZIN SONRA NE YEMEK TARİFİ VARSA ONU YAZIN BU NEDİR YA
Asel_Kusum4443 ferlazen Canım , arkadaşımız normal akşam yemeklerini sormuş fikir amaçlı bebekler için değil ondan herkes menüsünü yaziyo 😊🙏
Berilsmom13 Burcingultekin en garanti yemek tencerede tavuk buğulama 😂 tavuk pirzolayı sosla baharatla zeytinyağıyla harmanla elma dilim patates at içine tencerenin kapağını kapat içini çeke çeke pişsin yanınada Mısırlı bi pirinç pilavı ♥️
lceLady Burcingultekin Cocuklara makarna tarhana corbası. Bizede menemen. Dişim agrıyor zaten. Şükretsinler 🤣