Cinarefem Merhaba arkadaşlar benim 6 aylık oğlum ek gıda hiç yemiyor muhallebi,çorba,sebze vs ne yapabilirim siz nasıl yedirmeyi başardınız
Sblatc Cinarefem benim kızımda öyleydi bi yoğurdu sevmişti biraz bazen meyve bile yemek istemiyodu. Kaşığı görünce ağzını açmıyodu bende bi süre elimle versim bazı şeyleri. Zorlamayın zamanla alışır inşallah şu an yeni alışma dönemi. Benim kızım 1 ay sonra biraz yemeye başladı ama hala ger şeyi yemez seçici şu an 9 aylık
Esoca38 Cinarefem 6 aylık bebek zaten çok fazla yemek yemiyor üzülmeyin. Tadım ayı 6 ay. Önce sebzelerden sonra meyvelerden olmak üzere çay kaşığı kadar tatsa yeterli olur. Zamanla zamanla artirabilirsiniz. :)
BeyzaN77 Cinarefem diliyle iteklemesi kafa çevirmesi normalmiş canm çünkü yeni tadlar alışkın olmayan şeyleri yiyorlar o ne zaman hazır olursa o zaman ver yemek istemezse zorlama bu sefer ilerde yemez daha da zorlanirsin ..bürde okumstm istemiyorsa o ürünü zorlamayın ilerleyen günlerde tekrar teklif edin , hiç yemyorsa ek gıdaya geçme zamanını onun hazır olmasına göre davranın diyordu ..
Cinarefem Ama 1 çay kaşığı nasıl doyuracak ki sütüm çok az yetmiyor mama yemeyi de bıraktı içmiyor gün boyu ne yapabilirim hiç bilmiyorum
Cinarefem Önceden kaka problemi vardı 1 haftada bir yapıyordu ek gıdaya başladık Her gün yapmaya başladı,günde 3 kez olduğu bile oluyor ama yemiyor içmiyor zayiflayacak diye korkuyorum