Yldzilhan Kızlar Doğumdan sonra saçlarım avuç avuç dökülmeye başladı hallalles marka şampuan kullandım yine de banamısın demedi ne yapmam lazım yaşayan var mı dökülmenin önüne geçebilen ?
minikts Yldzilhan 1 litre suya 10-15 karanfil yaklaşık 40 dk kaynatıp ılıdıktan sonra bir şişeye boşaltın fısfısla ıslak saça uygulayıp masaj yapmak çok iyi geliyor, ben 10 15 fıs yapıyorum
Ftmsnny Yldzilhan 9,5 aylığız halen tek tek dökülüyor. Şampuan çok döküldüğü dönemde bende bir işe yaramadı bıraktım
Deryadila Vitamin eksikliğinden olabilir bebek vücuttaki bütün vitamini aldığı için dişler cürüyor kemik erimesi ve sac dökülmeleri oluyor vitamin takviyesi bu duruma iyi gelecektir bence tabi ki doktor tavsiyesi sart
Deletedmom136 Ben kan tahlili verdim bi sıkıntı olmamasına rağmen aşırı bi şekilde döküldü 2 buçuk ay boyunca şimdi bi tık azalmaya başladı. Aktar bana bi karışım hazırladı çok düzgün kullanamadım ama o mu iyi geldi yoksa artık yavaş yavaş düzeliyo mu bilmiyorum ama aylarca dökülüyor maalesef