Brutal-Betty Kızlar oğlum iki gün önce yaşına girdi ama bütün huyu suyu değişti gündüz uykusu yapan oğlum şimdi uykusu geldiği halde uyku için ağladığı halde uyumuyor uyusa da 5 dkka sonra geri kalkıyor 😏
Anakuzusuuu Brutal-Betty bizimkide cok anacı oldu sürekli aglıyo sürekli kucak cok sinirli istedigi olmazsa elindekini alırsam bagırıyor aglıyor☹️☹️
anneyimben- Brutal-Betty benim oğlumda iki ay önce 1 yaşına girdi. İnatçı, ağlak ve anacı. E napıcaz biz daha 2 yaş sendromundan bahsediyorlar 🥴
Brutal-Betty Anakuzusuuu resmen benim oğlumu anlatmışsınız valla en Ufak şeye ağlıyor hiç bir şey den memnun olmuyor parka çıkartıyorm ağlıyor eve geliyoruz ağlıyor
Brutal-Betty anneyimben- 2 yaşı hiç düşünmek bile istemiyorum 🥺su an böyleyse o zaman nasıl olacak acaba
Brutal-Betty Suigeneris ah bitmiyor bu ataklar ilk oğlum 9 yaşında onun zamanında atak falan bilmiyordm valla 🤭🤭😅
Suigeneris Brutal-Betty bizimki daha 2 aylık o da yeni oldu. 2.aya girdiğimiz gibi önce aşılar sonra atak vurdu. Korku filminin içinde gibiyim 😂