Saaki Yagmuurr bir kaç gündür benimde bileklerim ve ellerimin üstü bu şekilde Kasinip kabarıyor alerji diye düşünüyorum ama bebek olduğu için bir doktora danışın isterseniz
Nazlican Yagmuurr Benimde bebeğimde oldu geçti ama farklı peynir denedim o dokundu mesela. Git gide yayıldı hatta aynı bu şekilde. Sizde farklı ürün mü denediniz marka değişikliği vs yaptıysanız ? Alerji gibi duruyor çünkü
Yagmuurr Efy Herhangi bir besine karşı alerjisi yok bugünde hep yediği şeylerden yedi ama bilmiyorum ki yaa iki bileğinde birden çıkması da değişik
Yagmuurr Anneoldummq Yaa bende ondan şüphelendim ama ne olabilir ki sinek ısırmış kolunu ama bu sinek ısırığı değil galiba
Anneoldummq Yagmuurr böcek falan ısırmıştır kaşıyor mu Dışarıya parka falan ciktiyasaniz ısırmıştır kasidikca da o hale gelmiştir
Yagmuurr Nazlican Yok Nazlı hanımcım farklı bişey yemedi aslında pek iştahıda yoktur ama bilmiyorum uyandığında böyleydi 🤷🏻♀️
Banunur Yagmuurr koluna herhangi bir bileklik taktı mi canım gümüşe falan alerjisi olabilir bende gümüşe alerjim var hep öyle kabarır belki ondan dolayıdır
Anneoldummq Yagmuurr olabilir ya onun tüyünden falan oldu yada belki pire falan vardı bı acile götür istersen bi krem falan yazar
Melekanne91 Yagmuurr alerji ama bu biraz degisik.kasinti cok yapiyordur bi kimyasala maruz kaliyor mu hamur olur boya olur detrjn ne kullaniyorsunuz kimyasal alerjisine benziyor.