Mnk16 Doktorum maflor kullanabilirsin dedi bio gaia bizi sancılandırıyordu bu imiş aynı görevi mi görüyor, sab simplex de kullanıyorum bu malfor onunla beraber kullanılıyor mu ki bio gaia ile beraber kullanılıyordu ? Ay kafamda deli sorular
Kuzeymomss Mnk16 biz biogaiayı kullanırken, covid olunca maflora geçirdiler. İlk zamanlar çok iyi geldi sonra kabız yaptı.
Melekbas Mnk16 maflor bizde bir ise yaramadi biogia daha iyi gelmisti kaka konusunda da hergun yapiyordu
Goktugunannesi1234 Mnk16 maflor plus turuncu şişe kullandım kusmaya da iyi geliyormuş diye. Çok memnun kaldım. Probiyotikler deneye deneye hangisinin yaradığını buluyorsunuz maalesef. Forbiome minies de bize çok fayda sağladı ama maflorun içeriği filan çok iyi biogaia gerçekten vasat. Verdiğin paraya yazık. Birde maflor probiyotik olduğu için yanında zaten destekleyici gaz damlası kullanabilirsin
Omerbatu Mnk16 kaka mi yapamıyor bende onu kulland hiç bir işe yaramadı sonra doktoraflor verdi onu kullandım şükür ondan sonra kaka yapmaya basladi
Goktugunannesi1234 Mnk16 sab simplex de bizde aşırı kusma yapmıştı . Aslında gazı aşağı inmeden yukarda topluyormus ama aşağı inen gazı da tek bir yerde topladığı için daha da fazla gaz sancısı yapıyordu bizde. Relaktaz damla da düşünebilirsiniz. İçeriğinde süt sindiren enzim var piyasadaki en masum ilaç bence. Bizim alerjiden dolayı sancimiz vardi anne sütünu sindiremiyormus. Doktor önerdi 3 gün içinde düzeldi .