Deletedmom27337 Rabia06_ a101 deki plastik olandan var memnunum annemde kullanıyprum. Kendi evimde babycare flex lüx kullanıyorum ondan da çok memnunum iyi ki almışım diyorum
Hollymolly Rabia06_ ablam joie Nin iyi bi modelini verdi bana ama cok hantal yaaa. Eğer elimde olmasaydı kesinlikle ikea antilop alırdım. Hafif istedigin yere taşı mis gibi
Kplnnn Kraft tapas. Minderi deri hiç yıkamaya gerek kalmıyor silip geçiyorum ayrıca güvenli oğlum ayağa falan kalkmaya çalışıyor tutuyor kemerleri sağlam hiç düşmedi. Ve baya geniş uzun süre kullanır. Şu anda arkasına küçük bi minderle yediriyorum mesela 8 aylık
Merve5306 Kplnnn Merhaba, ben de kraft tapas düşünüyorum fakat ayak aparatı ayaralanmıyor galiba. Boyu kısayken ayakları havada kalırsa ya da boyu uzadığında orası kısa gelirse diye düşünüyorum.
Sidika06 İkea antilop kullaniyorum. Gayet hafif pratik. Mutfagim kucuk yer kaplamiyor. Ev islerini yaparken antreye getirip oturtuyorum. Hafif kolay hareket ediyor.
ozgennk 4 baby mama sandalyesi aldım diğerleri evet pratik kolay taşınabilir güzel ama çocuğum düşecek mi kaygısı oluyordu bende restaurantlarda falan dedim sağlam bir şey alayım hantal olsun varsın
Kplnnn Merve5306 ayarlanmıyor evet. Ana o kadar geniş bi sandalye ki arkasına minder koyuyorum ben ayakları yeni yeni deyiyor 8 ay 4 günlük. Minderi kaldırırım bi zaman sonra o zaman tam olur. Sonrasına bakarız birçoğu ayarlanmıyor zaten