Srpp fatmaozdemirr en kısa zamanda genel cerraha görünmenizi tavsiye ederim👍 Bendede doğum sonrası olmuştu, şuan ilaçları kullanmaya devam ediyorum, çok şükür rahatladım. 1,5saat lavabodan çıkamıyodum ağlamaktan bi hal oluyodum
Nehir74 Çiğ patatesi ay şeklinde koyup o bölgeye koyun rahatlatacaktır. Aynı seyı bende 8 gün yaşadım hüngür hüngür ağladım. Öareyı onda buldum denemedıgım sey kalmamıştı. Patates kesın e dolapta bekleyn ara ara değiştirn. Uzanırken uygulayın
Asilenesinannesi Valla dogum yapali 7 ay oldu. 7 aydr cekiyorum. Ilk zamanlarda felaketti sonradan hafifledi. Su anda yok gibi ara ara oluyor. Kabiz olmamak lazim kesinlikle oyle olunca tekrarliyor. Krem sur yumusat surekli sicak suya otur. Bol su ic. Emzirdigimz icin agizdan ilacini alamiyorz malesef
Asilenesinannesi Valla dogum yapali 7 ay oldu. 7 aydr cekiyorum. Ilk zamanlarda felaketti sonradan hafifledi. Su anda yok gibi ara ara oluyor. Kabiz olmamak lazim kesinlikle oyle olunca tekrarliyor. Krem sur yumusat surekli sicak suya otur. Bol su ic. Emzirdigimz icin agizdan ilacini alamiyorz malesef
Ddm35 Aynı sorun bende de var bir aydır. Tam geçiyor diyorum sonra yine tekrarlıyor. 😔 o kadar da dikkat etmeme rağmen. Doğum dikişinden zormuş bu valla 😔