Bsoran Selamlar next direct mağazasından alışveriş yapan var mı yakın zamandaa, gümrük tutarını merak ediyorumda🌸
Shyl14 Merhabalar ben de next den alışveriş yapmak istiyorum siz yaptınız mı acaba bi bilgi edinebildiniz mi
mimaranneyim Shyl14 ben bir iki alayım dedim de gümrükte takılıyor, mail gelmiyor, kargo kayboluyor falan pes ettim, minomibaby den alıyorum artık, diğer sayfalara kıyasla daha uygun ,o kadar strese değmez bence, bir inceleyin isterseniz.
Delice_zeytinn Evet ben yaptım , suan ürünüm yolda daha öncede yapmıştım, gayet güvenilir sağlam ürünler
heyipekto Delice_zeytinn merhaba ben de sipariş verdim onay verdim TC yazdım gönderdim ancak sonra cevap maili gelmedi hala Londra da görünüyor ne yapmam gerekiyor
heyipekto Delice_zeytinn 22 sinde cevap yazdım dün skynet ile mailleştik onay mailini arkadaşıma ilettim şimdilik bir problem yok dediler
heyipekto Delice_zeytinn kargo Türkiye de görünüyor 3 ekimden beri ama henüz vergi maili gelmedi size kaç günde gelmişti
heyipekto Esmakuzeydeniz hayır maalesef henüz gelmedi Türkiye de görünüyor ama vergi için mail gelmedi
Delice_zeytinn heyipekto bu defa uzun sürdü benimde üst üste bir hafta ara ile 2 sipariş verdiğimden kaynaklanmış olabilir neredeyse 1 ayı buldu cuma günü teslim aldım ürünleri
heyipekto Esmakuzeydeniz ne yapacağız su an kilitlendim😂 ödeyeceğim ama mail yok ortada @Delice_zeytinn ne yapsak