ettyymom Merhaba kızlar koltuklarınızı neyle siliyorsunuz.İnternetten baktım beyaz sabun arap sabunu sıvı deterjan daha bir sürü şey en temiz yapacak çok yormayacak kolay yöntem nedir bebişle 😀
Gokyuzumm ettyymom bulaşık makinesi tabletini sıcak suda eritiyoruz bazen Arap sabunu bazen beyaz sabun koyup siliyorum tertermiz 👍🏻👍🏻😀
Pol34 ettyymom ihlas cleanmax var bende. Az önce terasta yazdan beri bütün tozu kiri toplayan koltuğu sildim. Çıkan kire şok oldum. Şimdi beyaz sabun rendeledim onla koltuğu köpürtüp tekrar robotla temizleyeceğim
rosesbabys ettyymom dün silindi koltuklarım abla lifi beyaz sabunla köpürtüp sildi tertemiz oldu aklınızda bulunsun lifle hem silmesi kolay oluyor hemde beyaz sabun tertemiz yapıyor ☺️
Peki rosesbabys koltuklarınız ne renk acaba benim koltuklarım hep koyu renk beyaz sabun iz birakir mi diye korkuyorum ben 🤷
rosesbabys Peki evet biraz iz kalkyo ama kuruyunca geçiyo suan mesela azvık kalmış tepelerde süet kumas koltuklarım bi acık krem biri acık gri
Papatyamkuzum ettyymom bulaşık tableti ve sıcak su. O kadar güzel temizliyo ki. Parlıyor sanki koltuklar. Evinizde varsa bi lif yoksa bi havluyla silin. Annemler havluyu tencere kapağına sarıp siliyo gayet güzel oluyo.