Esraelzan Merhaba arkadaşlar Pazartesi ikinci ay aşımızı olacağız yüreğim ciz ediyor ağlayacak cani yanacak diye 2. Ay asisi herkeste mi ateş yaptı olanlar yazarsa sevinirim cok korkuyorum ateş olayından ilk bebegim daha
saripapatyam2 Esraelzan bizde ne ateş ne huysuzluk olmadı çok şükür. Baya bi telaşlanmıştım ama boşaymış İnşallah sizinse kolay geçer. Merak etmeyin illa ateş çıkar diye bişey yok
Esma84 Biz de Çarşamba günü yaptırdık ne ateş yaptı ne de huysuzlandı gayet iyiydi şükür 🙏 ben de çok korkmuştum ama bir sorun olmadı ama çok ağladı o ağladıkça ben de ağladım emzirincr sustu unuttu bile ✌️😊
Kabarik Esraelzan bizde ates yapti bi kacgunde huysuzluk surdu bebekten bebege degisiyor insallah sizinki yapmaz
Taelif Esraelzan Merhabalar. Benim oğlumda ne ateş ne huzursuzluk yaptı. Yüreğini ferah tut. Rahat rahat geçirir inşallah :) çıkarsa da calpol icirirsin çok dert etme hepsi onların sağlığı için. :)
Tugce1338 Esraelzan bizde yaptırdık evet yapılırken biraz ağladı hatta baya ağladı içim gitti ama sonra ateş yapmadı bir iki saat huzursuzluk oldu geçti sonra
gulsahbaydemir Esraelzan Merhaba, bende 2 gün önce yaptırdım çok şükür ateşi çıkmadı. Korkmayın takip edin bebeğinizi.
Mervenur48 Ates yapmadi cok sukur.sadece vurulma aninda agladi. direk gogsumu verdim emerken sustu unuttu acisini yavrum.