Maviimm Dün yerden tutunup kalkıp üç dört adım atmaya başladı bana doğru. Ama hala yürümüyor korkuyor sizin bebeklerinizde bundan sonraki süreç nasıl oldu? Adımlama yaptıktan sonra hemen mi yürüdüler
lceLady Maviimm karşısına gecin gel gel yapın gelincede alkış yapın sevinin yani oyun haline getirin. Ama cok sürmez kalkıcak artık :)
Duyulurum Maviimm yürümüş zaten :) oğlum desteksiz adım atmaya başladığı andan itibaren sürekli teşvik ettim. Telefona çektim ya da çekiyor gibi yaptım. Her adımını alkışladım. Bu şekilde kahkahalarla tekrar tekrar denedi. Kaç aylıktı?
sarmaliklahana Maviimm 14 eylülde kızım 1 yasına girecek 1 aydır öyle zorlamıyorum kendi halinde suan canı isterse yürüyor ellerini bırakıp. Bence zorlamayın korkuyorsa 😇 kendi cesaretle ip bir anda yürür o kadar adım atmıs ya yeter kendine hüvenır hiç anlamazsın Bi bakmışsın yürüyor 😄
Maviimm Duyulurum 14 aylık şuan. Yok ya adım atıyo bikaç tane ama tam anlamıyla ne zaman yürür bundan sonra merkla bekliyorum 😅🥹 çnkü ben demeden teşvik etmeden kalkıp adımlamıyo🥲
Maviimm sarmaliklahana ay inşallah yaa. Maşallah sizinki daha erkenci benm kızım 14 aylık hep sıralar emekleyerek her şeyi yapar yatağa çıkar iner ama bir türlü yürümüyordu. Dün ilk kez tek başına adım atmaya başladı Allaha şükür. Ama korkuyo ondan zorlamak da istemiyorum ama sürekli yürütesim teşvik edesim geliyo dünden beri bendn sıkılmış olabilir😅
lceLady Maviimm bi baslasın bu sefer tutamıcaksınıx :)) 11 aylıktı basladı oglum düşe kalka. 1 yas oldu aniden düşmeden yürümeye basladı. Sımdı 15 aylık parka gidiyoruz hadi tut tutabilirsen. Yakında kaydırakların üzerine cıkar merak etmeyin 😀
sarmaliklahana Maviimm bizde öyleydi baktık kendini geri cekıyor öyle yaptık a. Artık serbest bıraktık kendi isteyince yürüyor yada biz hadi pıtı pıtı gel diyoruz o sekilde anca yürüyor 😄
Bubenimoykum Maviimm lagzimligi küçük sandalye seklinde kullanıyordu Bi gün öyle oyun oynarken gel bana dedim ve Bi anda kalkip 3 4 adım attı 😂 bunun üstünden 2 hafta geçti ve tam anlamıyla yürüyor (arada takılıp düşüyor tabiki)
lceLady Angel00 tabi normal öyle öyle ayaga kalkacak zamanla düşmeleri azalıcak. Masallah sizin cok erken bile baslamıs
Angel00 lceLady ama işte emeklemiyor. Emeklemesi lazım şimdiye aslında geç te dönmüştü şimdi de emeklemiyor