2603 Ek gıda için kuzu kıyma vericem bebeğime nasıl pişirmem lazım süt ve yumurta alerjimiz olduğu için bir şeylerle karıştırmıcam kuzu kıymayı nasıl pişiriyorsunuz
Mervece0308 2603 benim bebeğimde alerjik zeytinyağında kavurup sonra çorbaların içine rondoya vuruyorum ya da fırınlanmış veriyorum alerjik olduğundan iyi pişmiş olması gerekiyor dedi doktorumuz
Elfvli 2603 buharda pişiriyororum. Avent makinem var. 10 dk sadece kıymayı 20 dk da sebzeler ile birlikte pisiriyorum. Sonra yiyebilecegi kıvamda çekiyorum.
eylul19 2603 kuzu cabuk pısen et turlerındendır .sure tutmuyorum ztn kup kup ayırıp dolaba atıyorum.bır ıkı kup yeterlı oluyor o da cabuk kaynıyor .cezve de .rengı degısıyor ztn catalla ayırıp bakarsınız pısmıs mı dıye
eylul19 2603 evet alıp buz kalıplarına koyuyorum .yapıcagım zaman ıhtıyacım kadar cıkartıyorum.buzluk harıcınde saklanmaz ztn uzun sure bozulur .
Elfvli 2603 ben 1 kg kadar çift çektirdim. Sonra buz kalıplarına koyup dondurdum. Kaliplardan çıkarıp kilitli buzdolabı poşetine koydum. Birer küp çıkarıp yapıyorum hergun.
Birbebetoannesi 2603 kuzu kıymanın yağlı olmamasına dikkat edin alırken , bende suda haşlıyorum çorbalarına, yemeklerine öyle ekliyorum bir de kuzu kemiğini alıp kaynatıp güzelce buzdolabı poşetlerinde saklıyorum , yine onu da çorbalarına yemeklerine ekliyorum
Babasininoglu 2603 Soğan sarımsak ve zeytinyağı ile kavuruyorum yarım kilo alıp. Sonra bir ya da iki porsiyonluk olarak paketleyip buzluğa atıyorum. Tadımlarda tek verdim hep iki hafta kadar ama artık Günlük olarak çıkarıp yemeklerine katıyorum. Taze fasülye pişirip katıyorum mesela. Ya da kuskus pişirip ona katıyorum çok seviyor vs çeşitlendirilir