ArzuKBayram Hanımlar merhabalar sorum şu LCW den kızıma hediye bır elbise geldi değişim icin mağazaya gitim ama güzel bı ürün bulamadım kışlık seçeneği yok internete beğendiğim ürünü getirtip değişim yapıyorlar mi bilgisi. Olan varmı
Kk41 ArzuKBayram onu bilmiyorum da hediye kartına çeviriyorlar daha sonra istediğiniz zaman kullanabiliyorsunuz
Sarikuzumalp ArzuKBayram Hediye kartına yüklenebilir ürünün ücreti. 1 sene süresi var o süre zarfında istediğiniz ürünü alabilirsiniz. Veya internet sitesi üzerinden beğendiğiniz ürünü satın alın mağazada iade edin iade ettiğiniz ürünü geri elinizdeki ürünle değişim yapın ☺️
OptimusPrime ArzuKBayram mağazadan iadede fatura ya da sipariş numarası istediler mi? Bizede hediye geldi internet üzerinden değişim yapmadı mağaza. 🤷🏻♀️ Bu ikisi olması gerek diyor. Ben alan kişiye nasıl sorayım ki?
ArzuKBayram Sarikuzumalp merhabalar LCW ile ilgili birşey soracağım bilginiz varsa yardımcı olursunuz post açmadım eski posttan yazıyım arkadaşıma hediye aldım ama benim evime geldi ben verecektim fakat ürün yanlış geldi magazya gidip ürünü hediye kartına yukletsem hediye kartıni arkadaşım kullanabilir mi yoksa isme mi tanımlı oluyor 😊
Sarikuzumalp ArzuKBayram Hayır isme tanımlı olmuyor kendisi kullanabilir ☺️ Ben eşime ne alacağımı bilemediğim zaman öyle yapıyorum bazen hediye kartını veriyorum kendi alıyor ☺️