Msa0360 Kızlar bebeğim 5 ay 9 günlük ama artık emziremiyorum bile sütüm neredeyse bitti, zaten mama meme gidiyorduk ama sütüm neredeyse hiç yok malt içecekler damlalar herşeyi denedim var mu başka bir fikriniz öneriniz ? Ne yapacağımı şaşırdım 😭
The_Ana Msa0360 süt artırıcı takviye Vitamin al kuzum eczaneden solgar diye bir ilaç Bi danış araştır istesen bende almak istiyorum ama sormadım daha
asdfgs Msa0360 ebebekte paketli rezene var kendi formunda dövüp içiyorsun ondan kullandım rezenenin arttırdığına inanmıyordum gaz için kullandım o kadar arttırdı ki inşallah size de faydası olur.
irem-Dora Msa0360 sık sık sağmayi denediniz mi? Her emdikten sonra sagn en az 15 dakika, elle sağım daha etkili bu arad. Süt gelmiyor diye sağmayi bırakmayın bir de olumsuz düşüncelerden uzak durun
Msa0360 The_Ana bestlak damla falanda kullandım bir faydasını görmedim, sanki onunda bir faydası olmaz gibi geliyor
asdfgs Msa0360 bir de bebek sürekli memede durmuyor dimi gelmedikçe orda duruyor durdukça süt salgılanmıyor kısır döngüye giriyor çünkü