Burcusimaaaayy 6 aylık olacağız ek gıdaya beş aylıkken başlamıştık tadimlara. Şimdi öğün olarak yiyecegiz. Sunu sormak istiyorum sabah kalktiginda ilk mama sonra ek gıda mi vermeliyim yoksa ilk ek gıda sonra mama mi? Help🤦
basaksahinx Burcusimaaaayy 5. Aylıkken başladığınız da gaz sorunu başkadı mı merak ediyorum bende başladım tadım şeklinde 5.5 aylık 1 haftadır başladım. Ama geceleri kıvranmaya başlado tahminim bağırsaklar sindirirkem zorlanıyor. Gündüz hareketli olduğu İçin kendi çıkarıyor ama gece uykusunda gaz iLe uyanıyor
minnakin_annesi Burcusimaaaayy 6 aylık bebeğime günde 3 öğün verdim. doktoru zayıf aradaki farkı böyle kapatılmalı dedi. doktorun yönlendirmesi ile ilerleyin yani. sabah önce kahvaltı verdim ben, mama meme verirsek kahvaltı öğününden yeterince faydalanamaz
Sedaalya Burcusimaaaayy bizde 5.ayda ek gıdaya başladık. 6 ay 11 günlüğüz şuan. Saat 11gibi 2 tatlı kaşığı yoğurt veriyorum (sade yemiyor meyve ile karıştırıyorum) bazen yiyor bazen yemiyor. İkindi gibi de sebze çorbası veya dün tarhanaya başladık onu veriyorum. 2 öğün ama toplasınız bir öğün ölçeğinde veriyorum. Doktor yönlendirmesi ile tabi ki kafama göre oluşturmadım yani.
Hayriyevebebesi 6 aylik bebeğe günde 1 öğün ek gida yeter, bence onuda öğlen uykusundan kalktiktan sonra hafif açken verin diğer öğünlerinı anne sütü / mama devam edin
Mefat basaksahinx aaa biz de 1.5 haftadır falan başladık. Kızım geceleri uykusunda ağlıyor kuvraniyor resmen şimdi dizin yazınızı okuyunca dank etti demek ki gaz yapıyor ha
basaksahinx minnakin_annesi kabak havuç yoğurt iLe başladım tadımlara teker teker sırası iLe 1 çay kaşığı tatlı kaşığı ve yemek kaşığı 3 gün kuralı iLe gittim. Patatese geçicem bu hafta biraz ara mo vereyim dedim buharda haşlayıp zeytin yağı işe verdim sebzeleri hep
minnakin_annesi basaksahinx yoğurdu çıkarıp deneyin bence. azıcık veriyorsunuz zaten gaz olmaması lazım
basaksahinx Mefat dimi 1 2 saatte bir ağlayarak uyanıyor 10 gündür. Normalde 3 4 saat te bir uyanırdı. Tahminim yoğurt gaz yapıypr ama doktor alışacak diypr
Mefat basaksahinx benimki de hergun yoğurt yiyor valla heralde bundan dolayı ya ama niye alışması kaç gun sürecek alışması acaba
basaksahinx Mefat valla ben ara verdim 2 gündür biraz daha normal e döndü. Yoğurt ilerleyen aylarda tekrar vericem