Golgicisimcigi Diyarbakırda nerelere gidilebilir ?? Burda yaşayan anneler önerilere açığımm😊 şark hizmeti için geldik 1,5 aydır burdayım madem geldik biraz gezelim .. burda yaşayan anneler tanışabiliriz
Renasumut Golgicisimcigi orada şuan yaşamıyorum ama Diyarbakırlıyım bende özellikle Dağkapı tarafları çok güzel zaten gezilecek tüm yerler hemen hemen orada On gözlü köprü,Hasan Pasa Hanı,Sülüklü Han,Hz.Süleyman türbesi,Keçi burcu
Renasumut Golgicisimcigi Hevsel bahceleri hele onların karşısında bi cafe vardı ismini hatırlamıyorum o manzaraya karsı cay içmek muaZzm 😌
Gokceyasinmiran Golgicisimcigi surlar keçi Burcu Hevsel bahçeleri ulu camii Mesudiye ve Zinciriye medresesi Ermeni kilisesi Dört ayaklı minare İskender paşa konağı Hasan paşa hanı Sülüklü han On gözlü köprü Kent müzesi Arkeoloji müzesi Buraları gezebilirsiniz daha çok var aklıma gelenler bunlar Ha bi de fiskaya teras var oraya da gidin çok güzle bi atmosfer Şark için ordaysanız çok şanslısınız çok güzel yerdesiniz keşke bizim de şark orası olsaydı Bu arada gözü kapalı bütüüün lokantalarda yemek yiyebilirsiniz hepsi çok lezzetli ciğer seviyorsanız remzi İbo ve halemehemevar çok güze lahmacun pide Buket attor Paça tarzı seviyorsunuz paçacı remzi mi şaban mı hatırlayamadım adını tam Diclekent villalarında .. Memleketimle ilgili soru sormak isterseniz yardımcı olurum
Golgicisimcigi Gokceyasinmiran ciğeri ağzıma sürmezdim buraya geleli sevdim istanbuldakini yine yemem ama buranın ciğeri efsane başka bişey o ya 😍 hele mehemeyi duydum gidicem en kısa zamabda orda yemeye
Golgicisimcigi Gokceyasinmiran evet ben şehir olarak çok beğendim hani herşey insanın elinin altında oturduğum yerde çok güzel ve nezih umduğumun çok çok üstü biyer ♥️
Gokceyasinmiran Golgicisimcigi kesinlikle asla ciğer kokusu yok baharatları çok güzel 😋hale Mehmet ocakbaşı favorimdir sıcak sıcak geliyor önüne
Gokceyasinmiran Golgicisimcigi biraz daha zaman geçsin gitmek istemeyeceksiniz o şehirden o kadar diyorum deniz dışında her şey var avmler cafeler restoranlar parklar yolları geniş İstanbul Ataşehir e benziyor yolları :)
Leylasiva Golgicisimcigi sur içi ulu cami on Gözlü köprü, burçlar, hasan paşa hani, sülüklü han, hazreti Süleyman ve çevresi. İlcelerde ise Ergani,. Eğil
Golgicisimcigi Gokceyasinmiran ay evet yollar efsane binalar birbirinden ayrık ve uzak istanbulda yanlar bitişik duvarlar basık burda içim açıldı ferah ferah ama havasına alışamıyorum çok sıcakk
Gokceyasinmiran Golgicisimcigi evet havası Cidden sıcak orda hayat akşam başlıyor nerde oturuyorsun bilmiyorum da 75 e yakınsanız park 75 de oturacak yer bulamazsınız herkes masa sandalye veya örtü getirip 11/12 ye kadar oturur