gokcelina_1006 Kızım 1 hafta sonra 3 aylık olucak şuan 4600 gram sadece anne sütü içiyor mamaya alerjisi çıktığı için veremiyorum kilo alması için ne yapabilirim?
Miniko25 gokcelina_1006 bence kilosu çok da kötü değil benim de bebeğim tam 3 aylık 5130 kilosu 64 cm boyu sağlık ocağı 2 kez zayıf mama ver dedi dinlemedim doktor da normal dedi. Sizinki de iyi bence kendiniz bol su içip sık sık emzirin. Benim bebeğim gece 5-6 saatte uyanıyordu süt içim gündüz sık emzirmeye başlayınca 2-3 saate düştü ondan sonra zaten kilo almaya başladı
Essare Ceviz fındık fıstık , dut kurusu , pekmez ye geceleri sık sık emzir uaynmasa bile al kucağına uyandırmadan emzir hemen yeirne koy. Bebekler en çok gece sütünde kilo alır. Aynı şekilde anneninde gece daha çok sütü olur
gokcelina_1006 Yagmur0507 aptamilin alerji mamasini aldim ama hic icmiyor sevmedi doktorumuzda tadi cok kotu oyuzden dedi
Yagmur0507 gokcelina_1006 evt cidden çok kötü . İçine biraz pekmez veya vanilya şurubu ekleyebilirsiniz öyle çoğu bebek alıyor . Yada benim doktorum keçi sütlü mama olur demişti onların tadı güzel