Solgunprenses6754 Çok özür dilerim ama yeminle yok 😂bekarken yine vardı azıcık da olsa .evlendikten heleki doğum yaptıktan sonra kayboldu resmen .63 kiloyum sezeryanla doğum yaptım üç gün suni sancı sonrası.galiba acı çekerken totom içine kaçtı 😂
Alparslan_annsi Solgunprenses6754 ahahahahahahhahahaha ya gülmemeliyim ama istemsiz bir şekilde gülüyorum benmde yok sayılır suquatla düzelir diyorlar 😁
CankizimRavzam Solgunprenses6754 Ahhahaha 😅😅 Bende öyleyim ay hep ozenirim basenli kadınlara ama tahta gibiyim boyumda uzun kilomda az olunca 😅😅 Bende suni sancı çektim 3 gün ne varsa içime kaçtı 😅😅😅
Solgunprenses6754 Hellomoto sen zayifsin yine ama .benim boyum 1.60 63 kiloyum kisayim yani az da olsa bana göre yanlış anlaşılmasın .eşim 1.90 .top gibi geziyorum ortada
2cicekefe CankizimRavzam bende hep kalcam küçük olsun istedim ama maşallah basen popo meme fazla fazla😃
Eylulunannesiiii Solgunprenses6754 hahaha Haykırdım 😀😀 bende 60 kiloyum. 1.63 boyundayım popom biraz büyük vereyim sana yarısını 😀😀😀
Alparslan_annsi Solgunprenses6754 nıye be zırlıyon valla işe yarar bnde ıstıyorum ama bu sefer yuksek bel kot kısa tsört giyiyorum bu sefer ortaya cıkar bn burdayım dıye goze batar dıye yapmıyorum
Caansell Solgunprenses6754 hahaahha benimde hiç g*tüm olmadı canım. Bı hamileyken çıktı biraz. Doğurunca yine gitti 😂