Glcnblt Merhaba anneler bebeğim 5 bucuk aylık mutfak dolabından tencere alırken tencere tezgaha düştü kızım da mama sandalyesindeydi sesten çok korktu uzun süre ağladı durum bebeğime nasıl bir zarar verir içten içe vicdan azabı yaşıyorum napıcam bilemedim
Sedaahmet Glcnblt yüksek ses olunca korkmuştur canım. Birsey olmaz. Benim evimin dibinde inşaat var. Oglum ilk başlarda sesten cok korkuyordu. Pencereleri kapatiyordum. Ama alişti artik. Inşaat sesiyle uyuyor artik cocuk😂
AygulSina Glcnblt bi zarar vericegini dusunmuyorum ufacik seyden korka biliyorlsr cunku vicdaniniz rahat olsun bosluguna gelmiştir ani sesten korkmustir
Ebru_91 Bizimki de sese alisik ama hala oksurmeme alisamadi 😂😂 oksurunce agliyor dun aksam dugundeydik onca seste gayet guzel bakindi etrafa
Ozlem_ Ay ne zaman düzelecek bilmiyorum ama benim kızda tam uyutuyorum bana bi hapşırma geliyor ki öyle yüksek sesle de hapşıran biri değilim uykusundan uyanıp bi ağlıyor babasının horlamasından öksürmemizden çöp kamyonundan daha 3,5 aylık ama doğduğundan beri tv sesini müzik sesini falan hep açık bırakıyorum sese alışsın diye ama bakalım ne zaman alışıcak
Bisaniye Ozlem_ bence fıtrat meselesi ya. Ben oğluma o kadar uğraştım yanında tv müzik her şeyi açtım hala çıt sesi olsun uyanıyor. Yeğenim de bebekliğinden beri birileri yanında konuşsun istiyor uyurken seslerden hiç etkilenmiyor