Miran26- Beş buçuk aylık oldu bebeğim dogalı hala adet görmedim emziriyorum ama sık emzirme yok geceleri gündüzde dolu dolu değil yani arada mama da veriyorum çünkü sütüm okadar çok değil emzirirken adet gördünüz mü
Brsmom Miran26- ay canım bende bugün oldum darısı basına Oğlum 5.5 aylık 4 5 gündür karnımda bi şiilik oldu tartıda aynıyım ama karnım şiş Bugün bi de abdest alayım dedim baktım adet olmuşum resmen sevındım 😅
Duruguv Miran26- Ben tam 6 aylık olduktan sonra oldum şimdi bebeğim 13 aylık düzenli bir adet ama kanama çok az bakalım emzirme döneminde normalmiş
Brsmom Miran26- bende emziriıyorım hemde sık sık Sanırım bu adet olma durumu vücudun toparlanmasıyla alakalı bi durum oluyor Kızımda 1 yaşına yakın olmustum oğlumda 5.5 aylık yenı oldum
Miran26- Minnommmm ay ben de ya sitemli oluyorum agrasif oluyorum canım sıkılıo insan adet olunca vücudu rahatlıo
Miran26- Brsmom Brsmom ya vücut toparlanması dedinde benim sezeryanlı yerim de böle bi acı yolda sanki hala iğleşmemiş gibi içinde bez var sanki sezeryanlı yerime dokunuyorum sanki tenime dokunmuyor musum gibi gelio tuhaf bişey beş buçuk ay oldu hala tık yok
Mcnkarsel Miran26- bebeğim 5 aylık yeni oldu. Daha bugün adet görmeye basladım. Oda cok cok az. Anlamadım bende
Gamze46 Miran26- Vallahi canım herkes aylarca olmuyor bı ben de olmuyor bu durum galiba şuan 2 ayligiz ilk adetimi 3 gün önce basladi
Rav-Ebu Miran26- ilk bebeğimde emzirmedim 40 çıkar çıkmaz adet oldum. Ve her ay düzenliydi bir ay bile kaçırmadım. Ama 45 gün önce yeni doğum yaptım bunu emziriyorum bakalım. Ne zaman adet olacağım.
Htc4504 Emziriyorum 3 ay sonra oldum, kızım normal doğumla dünyaya geldi bir sene sonra hastalandım, ama oğlumda sezeryan ile doğum yaptım 3 ay sonra oldum bana çok erken gibi geldi