Elifcik Bugün tam 2 hafta oldu ama dikişlerim hala çok ağrıyor 3 tane parol içiyorum oturamıyorum kızımı zorla emziriyorum özellikle makatıma yakın Olan dikişler 😢😢sizin ne kadar sürede geçti 2 hafta çok uzun değil mi bi anormallik mi var acaba
Ozgezafer Elifcik uzun değil tatlım benimki 1 ayda dikişlerin ağrısı geçti 40dan sonra tamamen geçti dikişinin durumuna bağlı
Annesininprensesi Elifcik benim 2 tane dikişim olmasına rağmen 10gün sonra geçti ağrıları 1ay oldu hâla arada ağrıyor😣 ve dikişlerim de düşmedi daha🙄
Sumeyyeabic Elifcik gecmis canim bende hep yatarak emzirdim bnmde orada dikuslerim vardı iki ay oldu son bi aydir yenice iyilestim diyebilirim normal bi durum yani korkma
Elifcik Ozgezafer ayyy daha sürücek mi ya Sezeryan olsam daha iyiydi heralde dikişler çok fazla hem kendi yırtıldı hem kesi atıldı tam 1 buçuk saat diktiler tabi bunun yanında hemoroitte var 😞
Ozgezafer Elifcik malesef cnm ya bebişler için bütün çektiklerimiz ama merak etme bianda geçiyo ağrı zaten. Hem 40da kontrole gittiğinde dikişlerin durumu iyiyse ağrın geçer demektir
Annesininprensesi Elifcik çok geçmiş olsun😣 2dikiş bile zordu benim için yani çok olana allah yardım etsin
Elifcik Sumeyyeabic sağol canım çekmeye devam edicez yani iyi ki annem var yanımda yoksa kızıma yetemiycem sadece emzirmeye yarıyorum 😢
Elifcik Ozgezafer 5. Gümde gitmiştim doktora sıkıntı yok demişti ama çok dikişim var beni daha çok zorlayacak anlaşılan
Sumeyyeabic Elifcik evet canim iyiki annelerimiz var bnmde annm yanimdaydi bisey yapamıyordum gecti çok şükür hep yattm son bi aydır oturuyorum
Betuss Ay benmde öyle gün geçtikçee acısı artıyor sanki😣🙇🏼♀️Oturamıyorum.Dikişlerm cok cabuk düştü sonra fındık gbi bir şişlik vardı oda inmş biraz ama acısı hala aynı oturamıyorm yürümek zorlaşıyo:/
Elifcik Betuss benim dikişlerim de düşmedi daha sadece iki kez ip gördüm ama sayısı belirsiz dikişimin iç dış çok zormuş 1 buçuk saat diri diri diktiler bebeğimde küçüktü büyük olsa nolcaktı acaba
Elifcik Normal Doğumda hemen ayaktasın derlerdi ama hiç öyle olmadı 14 gün oldu hala aynı görenler Sezeryan mı oldun diyor 1 buçuk saat dikiş sonucu birde hemoroit var tabi 😫😢
Elifcik [bilinmeyen] geçmiş olsun canım ben de kabız olmayayım diye kayısı kompostosu içiyorum bu seferde isal oldum 😫ped koyuyordum rahatsız ediyordu şimdi peçete koyuyorum daha rahat oluyo