Sunshinemom 1 yaşında oğlum.8 dişi var üst dişler dipten kararmış lekeli grili gibi fırçalıyorum geçmiyor. Neden olmuş olabilir ya kafama takıldı
Bgmgnr Sunshinemom demir damlası sağlık ocağının verdiğini mi kullandımız veya hangi demir damlasını kullandıysanız ondan olmuş geçmiyor o dişleri dökülüp yenileri gelince düzelecek
BGTB20 Sunshinemom Benim oğlumda 2 yaşında onunda üst dişler öyle maalesef 😒 biberon çürüğü diyen var, kan damlasından dolayı diyen var bilemiyorum goturcem bende bakalım 😐
Kimeneayol Sunshinemom Demir damlaları yapıyormuş damlayı verdikten sonra su içirip dişleri gazlı bezle silmek ya da fırçayla fırçalamak gerekiyormuş
Funda0138 Çocuk diş hekimine götürün iki saniyelik temizleme işlemi ile geçiyor merak etmeyin demir ilacı lekelenmesi deniliyor
bglm Sunshinemom çocuk diş doktora goturdunuzmu görmesi daha ıyı olur çürük engellemesi bıze jel verdı özel devlet karsılamıyor kıZmın ıkı dişte rengı hafıfledı hergun dış fırcalıyoruz
Deletedmom_11 Sunshinemom merhaba.doktorumuz şöyle söylemşti bu durum için.. ‘Benim oğlumunda oldu çok araştrdm en sonunda emerek uyudugu için ağzında kalan sütün dişlerni o hale getirdiğini öğrendim’ Emerek uyutmayı kesin sizde demişti 🤷🏻♀️ Belki yardmcı olur sizn içnde