Bebegmvebenn Arkadaşlar bir kızım var daha çok küçük ve bugün ikizlere hamile olduğumu öğrendim. Hayatımın şokunu yaşıyorum sindirmeye calısıyorum, ikizi olan veya çevresinde ikiz tanıdığı kaçıncı hafta doğum yaptı biliyormusunuz?
gazetecianne Bebegmvebenn ben 34 haftalıkken yaptım ikizlerim 10 aylık çok zor Allah kolaylık versin inşallah ☺️
isimsiz___ Bebegmvebenn 26.haftada erken doğum riskim oluştu stresten. Ama progestanla dinlenmeyle falan 36 da doğurdum küveze falan da girmediler. Allah yardımcın olsun canım insallah yardım edecek birileri vardır etrafında
Bukoooo Bebegmvebenn 9 aylık ikiz bebeklerim var 30 haftalıkken doğum yaptım ikiz olduğu için fazla durmadilar bende şok gecirmistim ve şuan yine hamileyim 1.5 ayım kaldı ikiz çok zor akşama kdr hasatim çıkıyor bide karnimda oğlum var Allah yardim eder inşallah 🤲🤒
Neriucan Bebegmvebenn benim ikizlerim var. 37+1 de doktorumla karar vererek doğurdum daha dururlardı da ben dayanamadım sanki artık çatlayacaktım şişmekten 😅 şuan 5 aylıklar. İkiz oğlan. Şuana kadar 10 gün tek baktım çok zordu. Onun dışında hep yardım etti ailemden birleri. Şimdi yine tek kalacağım Allah yardımcım olsun. Dişdir ataktır derken bende derman kalmadı. Ama bakılacaklar bi şekilde ☺️ Korkma hamilelik zor değil sadece çok dinlenmen hareketlerine dikkat etmen gerekiyor içerisi dar zaten ikizler hemen gelmek istiyor bol bol yatmayınca. Benim 26. Haftada başladı sancılarım (nst de çıkıyordu ben hissetmedim) hemen kardeşim geldi yardıma doğuma kadar yanımdaydı hep dinlendim arada yürüyüş yaptım yavaş yavaş işlerimi yaptım. 37. Haftada sancım yoktu 😅. doğdular ciğerleri falan gelişmişti. sorun olursa ben yanıtlarım.
2papatya Bebegmvebenn 35 haftalık doğum yaptım Şuan 26 aylıklar ama ben bittim çok zor ikiz bebek hamilelik değil de sonrası sıkıntı bence Allah yardımcın olsun 🤲🏻🤲🏻
Sevdalianne Bebegmvebenn 36.haftada dogum yaptim. Simdi 16 aylıklar cok zor bakmasi cok yorucu. Allah hepimize güç kuvvet versin. Sana daha cok versin.
charlotte Bebegmvebenn 35+1 yani 36. Haftada dogum yaptim. Acilen doguma aldilar. Benim hamileligim skintili gecti tansiyon ve gebelik zehirlenmesi geciridm. Bebeklerimin solunum sorunu olmadi ama dogumdan sonra kuveze girdiler biri 3 gun digeri 290 gun kaldi zor gunlerdi. Suan 3 ay bitti cok sukur 🙏🏻
Oznurkk Bebegmvebenn benim ikiz kardeşim var ama anneme sorsam bilemez kaçıncı haftada doğduğumuzu. Kardeşim 28 haftada doğum yapmıştı ama lanet ailesi hamile haliyle canını alırcasına çalıştırmıştı onun için oldu yani ikiz oldukları için değil.