prensesannesiiiiiiiii cankm ben v8 diye yola çıktım bir ay önce 7000 tl idi. Ama sarj suresi az ve ceki gucu de diger modellerine gorw az ama kesinlikle yeterli.sonra v10 alacagim diyw ciktim baktikca 9000 di. Cunku madem para veriyorum sarji tum eve yetsin cekim gucu de yetsin istedim. V10 stokta yoktu beklemeye basladim. Belimde fitik var bi gun stok beklerken dyson musteri hizm. Aradim cok ilgilendiler ve v12 nin 2.2 kg oldugunu bel fitigi ixin onerilen model oldugunu vs. Soylediler. Simdi sana ayrintili anlatayim aklinda soru kalmasin cidden cok arastirdim. Ben de gidip v1w ye baktim 10.500 du teknosa kampanyasi ile. Benim amacim dik supurge degildi elektrikli sup. Bozuldu elektrikli dyson alacaktim belim dehset kotu acaba sarjli mi alsam deyim baktim. V8 superdi ama desigim givi diger modellerine gore ucuz ama v8 in ozelliklerine gore pahali geldi bana v8 e 7000 tl verene kadar elektrikli alirim dedim. V 10 u magazada rica minnet 15 dakika kapatmadan denedim cidden kolumu agritti ki cok agir degil kesinlikle bir de tetik olayi var beni o gun yordu ama zamanla alisilacagini dusunuyorum. En son v 12 ile supurme yaptim tusla calisiyor hafif be cwkisi yuksek. Prda satis tensilcisi v 12 satmak istiyor bana ve dedigi sey lazer baslik oldu ben kesinlikle etkilenmedim cunku bu onem verdigim bir konj degildi. Ama hadidligi ve v 10 ile arasinda 1.5 bin fark olmasi beni zorlamadi cok aldim. Eve gelince lazer basliga asik oldum en cok onu kullaniyorum ve asla etkilenmem dedigim seydi o baslik. Simdi gelelim onerime sirf bu baslik icin fazla ver demem. V8 i oneririm evet ama dedigim givi wvde elektriklo supurgen varsa oneririm ki onda bile onermem de butce oysa olabilir ama bence elektiklini iptal edeceksen v8 uzun soluklu tatmin etmez sarji bitiyor dediler sinir bozucu olur. Ben olsam v8 alana kadar dyson elektrikli alirim. V10 ve uzerini gozum kapali oneririm v15 dehset agir ne akla mantik yaptilar bilmiyorum. Bana en kullanisli kemik agrisi yuzunden v12 geldi bu bile detayli temixlikte bi tik agritiyor. V11 de agir bu arada. Bir de aklimda hep su vardi detayli temizlikye yetecek mi elektrikliye ohtiyac duyar miyim? Inan duymadim ev batmiyor bile 2 gune bir cekiyorum ve robotu dyson alali hic acmadim