salakmisincemilee 8 ay 12 günlük günlerdir 12 1 i bulmadan uyumuyor 2.uykudan en geç 5.30 kalkıyor o saatten 12 1 2 ye kadar oturuyor 10 gündür böyle gündüz ayrı yoruyor dayanamıyorum geçicek mi bu hep mi böyle kalacak normalde en geç 9 da uyurdu 😭😭😭😭
isimsiz___ salakmisincemilee ara ara atak dönemi oluyor 2 hafta falan sürmüştü bende. Ama böyle kalmayacak canım sadece bi çok düzenli oluyo bi hiç uyumuyo böyle devam ediyo
Burcin1221 salakmisincemilee biZde ayni durumdayiz 🙈 biz gece 2 den once uyumuyorduk artik hic uyumuyoruz 🥺 36. Hafta atagi boyle bisey sanirim
isimsiz___ salakmisincemilee 😢😢 Allah kolaylık versin canım. Bay bay night uyku damlası veriyorum ben uyutmadan yarım saat önce istersen bi araştır faydalı oldu bende
Veragillerden isimsiz___ bay night uyku damlası veriyorum ben uyutmadan yarım saat önce Doktorunuz mu önerdi? Zira çoğu doktor önermiyor.
Veragillerden Canım atak döneminde olma ihtimaliniz çok yüksek. Bizim de 28 gün sürdü 8. Ay atağı. Bitti çok şükür ama rutini bozmamaya çalış. Mesela banyo + meme/ mama +duş gibi.
salakmisincemilee Veragillerden rutini hiç bozmafım canım önceden duşunu aldırır karnını doyurur yatağına koyardım kendisi uykuya dalardı ama şimdi katiyyen buna izin vermiyor saatler geçiyor artık gözler kıpkırmızı zor bela uyutuyorum ama o da ben de mahvoluyoruz gündüz sorun yok 2.5 saat uyanık kalıyor kendisi uyuyor ama akşam uykusuna geçmiyor gündüz ne kadar çok uyanık kalsada akşam yine erken uyumuyor 10 a bile razıyım ama saat 5 6 dan gece 1 2 ye kadar uyumuyor pazartesi işe başlayacağım nasıl yapıcam bilmiyorum çok kötüyüm