betusgani Hanımlar 22 günlük lohusayim 2 gündür kabizim ve sabahtan beri makatım taş gibi tuvalete çıkamıyorum korkuma canım yanıyor, vajina da dikişlerim var çok fazla zorlayamıyorum. O makattaki sertlik tuvaletimi yapamadığımdan acil önerileriniz 😩😩😩
duyguanne betusgani sade nescafe olabilir deneyin aç karnına için sabah . Zeytinyağı için ya da bebeğe de sütten zararı olmaz diye düşündüm
Berkinannesii betusgani Magnezi kalsine kullanın kesin çözüm. Toz bir ilaç sulandırıp içiyorsunuz en geç 24 saatte rahatlarsınız geçmiş olsun
anayimbenn betusgani doktora yazın bir şurup vermişti hemen yumuşatıp çıkmak için adını hatırlamıyorum siz yazın bi derim
betusgani duyguanne zeytinyağı içtim ama benim derdim makattaki sertlik nasıl gidecek çıkarmaya çalışırken çok canım yanıyor doğumdan beter acısı 😭
duyguanne betusgani Hindistan cevizi yapı sürün ben hamileyken hemoroid sıkıntım olmuştu dr demişti bir pamuk yardımı ile sürün hemen ağrıyı da alıyor geçiyorda sertlikler
Aylaayla betusgani eczaneden lağman alın yapın kendinize setleştie zorlaşıyor nakat çatlağına kadar gidiyor sonra