Karadeniz61 İşitme testi için almıştım elimde şuan var hiç kullanmadım. İki gündür ciddi uyku sorunu yaşıyoruz. Uykusuz olduğundanda huysuz. Hiç kullanıp memnun kalan oldu ku. Özellikle gece uykusu için
isimsiz___ Karadeniz61 kullanıyorum ama fazla verince ters tepki yapıyor bizde, geçen gece fazla verdim 3 4 damla çocuk uyumadı
atlasinannesi2 İçeriğinde zararlı maddeler var diye gördüm bi kaç yorumda ama pek bilgim yok. Üstte kalsın 🌸
Karadeniz61 atlasinannesi2 yaa bende vermekten yana değilim içim el vermiyor ama psikolojik olarak bebekte bende yıprandım
Alpingosunannesi Ben bebeğime yolculuğa çıkacağımız zaman ve çok çok çok huzursuz olup uykuya dalamadığı Zaman’larda 10 damla kadar veriyorum vücudu dinlenmiş oluyor Fazla vermediğiniz taktirde bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum ki bende çok araştırarak almıştım
Alpingosunannesi Karadeniz61 9 aylık bebeğim daha o yüzden 10 damla veriyorum doktor eczacı tavsiyesi ile aldık daha önceden içeriğinde papatya özü fazla olduğunu için tekrar yenilenmiş bay bay night
Alpingosunannesi Karadeniz61 alalı 2 ay oldu 3 kez verdim zorladığı zamanlarda ve uzun yolculukta verdim