ervakusunannesi Doğumdan sonra devletin ödediği doğum parasına nasıl başvuru yapılıyor bilgisi olan var mı??? Bir de farklı ödeme yapılıyor mu yoksa sadece bu mu?
3bebe1ana ervakusunannesi 3. Alışım olucak bu aile ve sosyal hizmetlere gidiyorsunuz öyle başvuryu yapıyosunuz aon 2 doğumumda hastaneden çıkarken biz yaptık dediler ama yapmamışlardı eşim gidip başvurdu tekrar öyle sisteme düştü para 2 hafta içinde yatıyor yatınca pttden gidip çekiyorsunuz
minisbalam ervakusunannesi bulunduğunuz ilçenin aile ve sosyal hizmetler binasına gidip bebeğin geçici kimliğiyle başvuruda bulunabilirsiniz. Genellikle 2 ay sonra ödeme alınıyor. E devlet üzerinden de kontrol edebilirsiniz.
Serra_Annesi Kimliğinle beraber PTT gidiyorsun doğum parası diyorsun veriyorlar 300 TL. Başka bir para verilmiyor diye biliyorum. Bebeğim 5 aylık ben daha geçen gün aldım 😂
Minikprensesinannesi892 ervakusunannesi elbet bir şey vardir ya devlet oyle kolay para vermez bence 🙈 ben de bekliyim burada bakalim bir bilen cikar belki 🥰
Serra_Annesi ervakusunannesi Hayır yok ben başvuru falan yapmadım biryere gitmenize gerek yok PTT gidin veriyorlar
MineAlp Bende bugün aldım 400 TL postaneden aldım.ilk başta çocuğun kimliği çıkacak sonra kimliğiyle birlikte sosyal hizmetlere başvuru yapılacak sonra e devletten takip edebilirsiniz yatıp yatmadigini ona göre postaneden alıyorsunuz hemen.
Kahkaha MineAlp hayır bı kereye mahsus değil doğum parası 1. Çocuk da 300 Çocuk 400 çocuk 600 TL veriyorlar