gokceyasss Kızlar oğlumun vücudu o kadar kötü ki gittikçe artıyor ağlıcam şimdi sabah doktora götürdüm alerji surunu verdi krem verdi ama gittikçe artıyor 😢
nlyoya gokceyasss sıcaklardandır ateşi varmı bide ona bakın isilik icin dermatoloji doktor coresatin pembesi önerdi geçmişti bizim içeriği temiz
Berilsmom13 gokceyasss canım alerji doktoruna götür alerjik gibi duruyor benim kızımda kabardı bende ilk isilik sandım ama alerjik sanırım alerji damlası verdi o iyi geldi şükür
Minikminik gokceyasss canım baya ilerlemiş cildiyeye ve alerji bölümüne git bence onlarda bi görsün isilik gibide durmuyor küçükken bende cevizden alerji olduğumda böyle çok kabarmıştım ne yedirdiğinizi biliyorsanız daha yedirmeyin polikiniğe gidene kadar
BenMathilda gokceyasss Alerji malesef bu hem de baya ciddi Eger suruba rağmen azalmiyorsa yeniden doktora basvurmalisiniz Alerjik ürünleri şu ara beslenmesinden cikarmalisiniz
gokceyasss Berilsmom13 alerjik bi bebek zaten alerji şurubunu dün vermeye başladım ama farklı Bi şey hiç yemedi
gokceyasss Minikminik alerjşk bi bebek zaten süt alerjimiz vardı geçti ama farklı bir şey yemedi hiç ya
BenMathilda gokceyasss evet, Halihazirda alerjik bir bebektiyse zaten alerjiden dolayı olduguna şüphe olmamali Farkli bir sey yememişse bile Eskiden alerjisi olanm biseyden porsiyon olarak fazlaca tukettiyse yyine de tepkime gözlenebilir