DerinTuana Hanımlar kızımın gözünü sinek ısırmıs.Ve aksama dogru ıyıce şişmeye basladı.Basına boyle bir durum gelen var mı?
sarmaliklahana DerinTuana benım kızımda da oluyordu. İlk ısırdıgı zmanalar da. Stilex jel var ondan sürdüm. Hem kasıntı hem şişliği kızarıklıgı alıyor
Deletedmom_41 DerinTuana Bizimde oldu boyle olay elini isirdi mikrop kapmisti ateste oldu vucudunda ama basta anlayamadik ondan oldugunu eger ciddi bi sis olursa dr gorsun bence
DerinTuana sarmaliklahana Eczacının tavsiyesi üzerine bactroban krem almıstım.İki kere onu sürdüm acaba omu yan etkı yaptı diye de düsünüyorum.Gördükce gözünü üzülüyorum.
DerinTuana Deletedmom_41 atesi falan yok,huzursuzda degil.Tam kasını ısırmıs biraz şişti.Antıyotıklı krem sürdüm bir yandan diyorum o mu alerji yaptı.Sabahı beklıyım dedim gecmezse yada daha cok şişerse götüreyim istanbula.Aksı gibi Onur’un da dogum gunu yarın.
Deletedmom_41 DerinTuana Buz da tutabilirsin hafif hafif sadece sisi varsa iner umarm enfeksiyon ile alakasi yoktur mikroplu sinekler yapiyor maalesef
DerinTuana Deletedmom_41 Dogru diyorsun bir kompres yapayım.Bıktım bu sineklerden ya bataklıkya yasıyoruz sankı
Deletedmom_41 DerinTuana Bende Beykoza gittigimde yasiyorum bu sorunu ilginc bir sekilde asirilar kış evde durmak vs diyoruz ama yaz cocuklar icin daha sorunlu bence
DerinTuana Deletedmom_41 Eskıden en azından bir vızlarlardı anlardık önlem alırdık.Oturdugum yerden sokuyor bes yerden sonradan fark ediyorum.Kış gelsin yaa offf
Deletedmom_41 DerinTuana Bende dua ediyorum kış icin yaz bezdirdi 😐 komsu sesleri sokak hareketliligi camlar acik,sicak, sinek, ishal tarzi hastaliklar yok ya cocuk izin eziyet