Brck Ocean demir damlasını aldım arkadaslar dört aylik bebeğim için kaç damla vermeliyim siz kaç damla veriyorsunuz?
1kizannesi Kuzeymomss demir için 4. Ayda başlanır günde 3 damla verdiğiniz şey d vitamini olabilir mi eğer demir ise neden erken başladınız peki?
Poyrazin_annesii Eczaneden aldm bn . Ordakı bayan 4 damla ver dedı. Ama burdada herkes kılo başına 1 danla dıyor. Ztn aldıgımada pısman oldum hıc kan degerlerını yukseltmıyormuş
livanurvealpinannesi61 Poyrazin_annesii kilo başı 2 damla verilir 6 kilo ise 12 damla verilir 7 kilo ise 14 damla diğer türlü değer düşük çıkıyor ben kilosu kadar verdim az vermişim düşük çıktı.
livanurvealpinannesi61 Brck kilo başına 1 damla verilince etkisi yok herkes kilosu kadar verdiği için değeri düşük çıktı diyor kilo başı 2 damla verilmeli 7 kilo ise 14 damla yani.
Ayazcyln Brck ferrum kullanıyordum kilosuna göre damla veriyordum kan degerlerini hiç yükseltmemiş oceana başladık sabah akşam 1 ml veriyorum doktorumuz öyle dedi
livanurvealpinannesi61 Ayazcyln ocean da etki etmiyor hiç 13 ay kullandım değeri düşük çıktı kilo başı 2 damla verince etki ediyormuş.
nmt41 Brck günde 3 damla kullanıyoruz 2 buçuk aylık bebeğim pedia d kullanıyordum oceana geçtik daha rahat geçiriyor günü diğerlerinde çok kusması oluyordu ona bağlıyordum ..