Gmzcn Kızlar saçlarım avuc avuc dökülüyo ben emzirmeye bağlamıstım ama malesef troidimde skntı varmış. Doğumdan sonra her kadın bi yıl icinde kan değerlerine baktırmalıymış bilginize😔
Yagmuruzgar Gmzcn malesef bende emzirmeye bagladım ama saçlarımın önleri aşırı azalınca saglık ocagına kan verdim doktor sonuca göre ilaç yada vitamin uygulayalım dedi
Minnosdefne Gmzcn merhaba canım bende emziriyorum saçlarım avuç avuç dökülüyor testte troid değeri düşük çıktı benim de :( şimdi değerlerin nasıl oldu düzeldi mi merak ettim ben tedaviye daha başlamadım
Suskun3131 Gmzcn aynı durumdayım bakalım kan tahlili verdim ve tiroitlerime ultrason çekildi sorun var bakalım 19 kasım tekrar bezmialeme gidecegim
Zaman0686 Gmzcn canım merhaba senin troid sorunun geçtimi ya benimde hamilelikten sonra troid çok düşük çıktı doktor 5 mg ilaç yazdı kullanıyorum saç dökülmem çok aceba senin nasıl oldu Bilgi verirsen çok sevinirim
Gmzcn Minnosdefne canım en düşük dozda ilaca basladım daha kontrole gitmedim haftaya gidicrm ama mutlaka bilgi veririm. Benmki önce hızlı calsyordu sonra yavasa döndü. Seninki suan nasıl?
Minnosdefne Gmzcn anladım canim geçmiş olsun düzelir inşallah. Ben de testte direk düşük değer çıktı yarın bi uzmana çıkacağım bakalım inşalalh kötü bişi değildir. Saç dökülmen azaldı mı peki
Gmzcn Minnosdefne evet canım saç dökülmem durdu yavaslayınca ilac kullanırken tekrar artar dediler ama emzirdiğim icin en düşük dozda kullanıyormm o yüzden cok sükür dökülmüyor
Minnosdefne Gmzcn doktora gittim bugün küçük küçük nodüller çıktı bende de :( şimdilik birşey yapmıcaz sürekli kontrol edicez dedi doktor
Minnosdefne Gmzcn evet duymuştum canım 1 tane kuzum var Allah im sağlık sıhhat versin yeter ki hayırlısı bakalım 🙏
Gmzcn Zaman0686 meraba canım tiroid sorunum gecmedi malesef. Ömür boyu ilaç kullanicam ama saç dökülmem ilac kullanmaya başladıktan sonra durdu