Mukemuke Bebeğim 2,5 aylık daha yeni yeni emmeye başladı fakat emerken meme ucum çok acıyor ve çıkardığımda ucunu yassıltmış oluyor. galiba sadece ucu tutuyor. Kahverengi kısmın tamamını nasıl verebilirim? Bununla alakalı eğitici bir mecra var mıdır acaba?
Wanderlust Mukemuke tamaminj vermiceksiniz zaten youtube uzerindeki videolari izleyin cok fazla var gogsunuzun ucu damagina gelicek sekilde emmesi gerek kahverengi kismin tamamini alamaz zaten minicik agzi izleye izleye tutmayi ogrenir bebis de zamanla🌸
Mcnkarsel Mukemuke Dilruba demirezer var İnstagram dm den ücret almadan cok güzel destek oluyo. Bir sorun isterseniz
Mukemuke Wanderlust YouTube daki videoları izlemiştim emzirme danışmanlığı da alıyorum. Dili damağa değiyordur fakat ucunu yassılaştırıyor. Meme ucu, dil ve damak arasında kalıyor diye düşünüyorum.
Dlr0806 Emzirme poliklinikleri var ilk doğduğu günden beri gidiyorum çok şükür her derda deva oluyorlar Kısaca şöyle söylim bebeğin kafası memeyle aynı hizada olmasına dikkat edin ve gövdesi de size dönük hatta yapışık olabilir etkin emme için bebeğin kafasının yattığı kolunuzla (dirsek kısmınız yani) gövdeniz arasında boşluk olmamasına dikkat edebilirsiniz Bir de memeyi üst taraftan parmağınızla hafifçe kaldırarak bebeğinizin ağzına verin damağa meme daha kolay yapışıyor ensesinden destekleyip kafasını memeye yapıştırabilirsiniz
Wanderlust Mukemuke belki damaga bastirdigi icin oyledir ben 16 aydir emziriyorum ilk zamanlar oyle yapiyordu ama hic aci hissetmiyordum veya yara olmadi hic
Mukemuke Wanderlust acaba ağzı daha küçük diye mi bastırıyor ucunu? Ağzı büyüdükçe daha geriye çeker mi acaba ucunu? Ben bi taraftanda sağıyorum belki o yüzden meme uçlarımda hassasiyet vardır o yüzden acıyordur bilmiyorum
Wanderlust Mukemuke bilemiuorum benim o zamanlar da acimiyordu ben de sagim hem emzirme gittim ise erken dondugum icin. Umarim kisa surede duzelir