cansumanisa bizim sinir 15ti biz 18le yattık kan uyuşmazlığından dolayı. ve göğüs ucum yoktu emmiyordu bizimkisi. fototerapi aldık 2 gün yoğun şekilde. sonra hastaneden 6ile çıktık sınır da 18olmuştu. sonra eve geldim ve sütümü sağdım saat başı altını aça aça uyandırıp sütümü verdim zorla da olda kussa da ağlasa da. sonra doktora gittik 9a yükselmiş dedi. ama kandan da bakalım dediler. ben bidaha götürmedim bebeğimin elleri mosmor oldu artık kan almaktan. devam ettim uğraştım artık emziriyorum da. doktor mama vermemi söyledi. emzirme artı mama gidiyoruz ve allahıma binlerce şükür geçti sarılığımoz. şekerli suyu söylediler evet ama ben korktum 35haftalık doğdu böbreği taşımaz diye. ama siz korkmuyorsanız iyi geliyormuş. çünkü sarılık uyutur ve süz oh uyudu dersiniz uyandırmazsınız. çocuk uyudukça uyur kan şekeri düşer ve allah göstermesin siz uyuyor derken çocuk gözünü bidaha açamaz. o yüzden kandaki şeker dengelensin diye şekerli su diyorlar.1 tatlı kaşığı yeter. Allah şifalar versin. sütünüzün rengi beyaza dönene kadar geçmiş olucaktır❤️