Ikrabuglem16 Kızlar bebeğim 11 ay 15 günlük formül mama içiyor anne sütü yerine. Sütlü gıdalar hazırlamak ve arada içermek istiyorm. 1 yaşını beklememiz gerekiyor biliyorm sizler kaçıncı ayda verdiniz hemen yaşına girince 12. Aydami verdiniz yoksa 13 aylik oluncami. Cevap verenlere teskkurler
Znurr Ikrabuglem16 hiç vermedim vermeyi de düşünmüyorum, yararlı değil onun yerine peyniri çok seviyorlar kahvaltıda peynir, öğlen kefir veriyorum, akşam yemeklerin yanına ayran falan. Bunlar çok daha yararlı
Irmakprensesinannesi Ikrabuglem16 1 yaş 29 günlük hiç süt vermedim doktorumuz asla onermedi 2 yaş öncesi yasak yogurt bol bol peynir veriyorum hci sorun olmuyor zatn süt daha çok iştahsızlık kansızlık demir eksikliği yapar benim formül mama içiyor doğduğundan beri gayet sağlıklı yemeklerini düzgün yer hiç sorun yasmadim
livanurvealpinannesi61 Ikrabuglem16 ben kızıma 2 yaşa kadar inek sütü vermedim sadece pankek yaparken kullandım. Oğlum 19 aylık inek sütü vermiyorum vermeyi de düşünmüyorum hiç inek sütü geniz etinin büyümesine sebep oluyor benim kızım 3 yaşında inek sütü 2 yaşını geçince verdim aşırı rahatsız etti öksürük burunda tıkanıklık vardı sütü kestim sorun yok süt aşırı rahatsız ediyor çocukları..
Ikrabuglem16 Znurr bende kefir veriyorm son 1 aydır peynir istememeye başladı geri çıkarıyor ağzından düzgün bise yemiyor nası kilo aldiricam bilmiyorm
Ikrabuglem16 Irmakprensesinannesi teşekkür ederim formül mamaya ne kadar süre daha devam etmeyi düşünüyorsunuz