Nessxedemir61 Kızlar bebeğim var 1 aylık karnında gazı var nasıl çıkarabilirim masajları falan yapıyorum ama gene ağlıyor
alparslan_ve_annesi Nessxedemir61 gaz damlası kullanmaya başlamadın mi bende hareketlerle çok çabaladım ama olmuyor du metsil gaz damlası kullan günde 4 kere 9 ar damla şeklinde ❤️
S123mrv Bizde 1 ayı yeni doldurduk ilk 25 günde ki rahat kakası gazını arar oldum. Bende YouTube dan sevim Kuruçay kolik videosunu izledim onu uyguladım biraz rahatladı ama en şiddetli hafta 5.haftaymış doktorumuz dedi tek değilsiniz
S123mrv Birde gaz damlasına başladık tavsiye ederim doktorunuza sorun yoksa tek başına masaj işe çok yaramıyor
alparslan_ve_annesi Nessxedemir61 19 gunlukken bizde de belli etti kendini genelde 18 19 da sorun çıkar gaz damlası deneyin herkes gaz damlası ile gaz cikarttiriyor daha motor gelişimi oluşmadı onun 18 TL zaten başka pahalı şeyleri alma bile bu gaz damlası iyi direk etki eder en iyi etli veren damlalardan biri
Fatos0605 Nessxedemir61 ben biogia kullandım çok memnun kaldım sizde ondan alabilirsiniz hem bağırsak düzenleyici