denizinannesiiii Bebeğim 15 günlük 3 gündür kakasını yapmıyor aynı durum başına gelen varmı? Çiş yapmada bi sıkıntı yok sürekli bezini ıslatıyor gaz da çıkarıyor ama kaka başlarda sürekli yapıyordu birden durdu Nedense
Ozlem2904 denizinannesiiii eğer anne sütü alıyorsa 10gune kadar yapmaması normal bagirsakLr tarafından emiliyor anne sütü. Mama alıyorsa 7gun diye biliyorum. Birde genelde tam post açarsınız burda yarım saat b saate yapar benim öyle oluyodu :)
Zeynep_mom denizinannesiiii kabız olmuştur canm benim kızımda da oldu karnına bak sertse eğer banyo yaptır banyo sırasında karnına na nazikçe masaj yap yine yapmazsa bi çay kaşığı zeytinyağı ver ben öyle yapıyordum tuvaletini yapıyor
Meloakar denizinannesiiii 3 gün uzun bi süre değil huzursuzluğu yoksa bekleyin derim zeytinyağı da direk vermeyin mamasına koyup verebilirsiniz
denizinannesiiii Zeynep_mom bugün verdik bakalım zeytinyağ dediğiniz gibi banyo yaptırıp bol masaj yaptım inşallah bekliyoruz bakalım
laliko35 denizinannesiiii dr lar kesinlikle direk zeytinyağ verilmesini önermiyor. mamasına koyabilirsiniz mesela. ama anne sütü alıyorsa bebek huzursuz değilse bir hafta 10 güne kadar yapmaması normal