Dorukyk İlk 3 4 ay beslenme düzeniniz nasıl kızlar? Ve hem güzel beslenip hem kilo veriyor musunuz? 2 ay oldu dogum yapalı ilk ay kilo verdim ama son zamanlar kilo vermem durdu. Ve iştahım da açık emzirdiğim için.
cokcocuklu Dorukyk Kizim hic durmuyo sürekli agliyor gazi var kucaktan inmiyo yalnızım sabahtan aksama kadar ac geziyorum evde gün gün kilo vermeye devam ediyorum 🙄
Masalim Dorukyk canim herseyi yedim bol su ictim emzirdim 3 ayda 49 kiloya dustum hamileligimde 22 kilo aldim
Musmus cokcocuklu bende oyleydm inanın sadce su bide meyve sularini içiyordum akrabalarim getiryorlardi bazen gerikalan zaman açtım ☺ dün arkadaşlara da sordum bi posta sürekli kilo kaybetim suan yiyoruma almıyorum bünye meselesi herhalde
cokcocuklu Dorukyk oluyodur illa ki göğüsümde yara zaten sağmam gerekiyo emzirdikce gecmiyo sağmaya bile firsatim olmuyo vall aglicam simdi 😒
cokcocuklu Dorukyk oluyodur illa ki göğüsümde yara zaten sağmam gerekiyo emzirdikce gecmiyo sağmaya bile firsatim olmuyo vall aglicam simdi 😒
cokcocuklu Musmus yemek olmadigndan degil kayinvalidem alt katimda oturuyo getiriyo birakiyo gidiyo ama ben yemeye firsat bulamıyorum sütüm gelmicek diye korkuyorum 🙄