dilaradh 4 aylık olduk hala gaz sancısı devam 🥲 artık umudum tükendiii emzirmek büyük bir dert zaten sürekli ikina ikina ağlaya ağlaya emer, kucaktan inmez sürekli ağlar 😓 bitmicek galiba hiç..
1kizannesi dilaradh normalde 3ay itibari ile hareketlenmeye başkadıkları için baya azalmış olması gerekirdi Herhangi bir alerjisi falan mı var
1kizannesi dilaradh kesin vardır demedim zaten. Genelde 3. Ayda çok çok azalması beklenir benim kızım kolik bir bebekti gaz sancısını dibine kadar yaşadım ama alerjiden kaynaklı bu kadar gazı varmış süt ve süt ürünlerini tamamen yemeyi bırakınca bebek 2-3 haftada düzeldi bi araştırın yada siz bilirsiniz bekleyin
dilaradh 1kizannesi Arkadaşım sana teşekkür ederim inan ilk duyduğumda aklıma sen geldin.. artık bebeğimin aşırı huysuzlugu aşırı ikinmalari ve üstüne üstlük hiç tuvaletini yapmamasi, emerken huzursuzlugu kusması geçmeyen popo pişigi üstüne iyi bir doktora gelmem şansı ile benim bebeğime de alerji teşhisi kondu. Hiç ama hiç düşünmüyordum hiç imkan bile vermedim. Şimdi iki gündür diyete başladım. Sen neler yedin neler içtin bana yardımcı olursan çok sevinirim çok 🙏
1kizannesi dilaradh geçmiş olsun merak etmeyin öncelikle geçici bir süreç biz hala devam ediyoruz doktorum uygun görene kadar devam. Şimdi sizde neler yasak mesela bazıları et tavuk yumurta bunları da yasaklıyor benim doktorum yasaklamadı önce süt ve süt ürünlerini keselim belirtiler geçmezse diğerlerini de keseriz dedi yinede et ve tavuk yüksek proteinli olduğu için 3-4 günde bir yiyorum yumurta ise 2 günde bir yiyorum. Başta zor ama alışıyorsunuz paketli tüm gıdaların içeriğini okuyun genelde vegan ürünler tüketin süt ile yapılacak birşey olursa badem sütü yada soya sütü kullanıyorm
dilaradh Catloverr doktor gaita yani dışkı testi istedi belirtiler sürekli ıkınma aşırı derecede gaz, kabizlik, geçmeyen pişik, huzursuzluk,ağlama , kusma, kulaklarında beyaz döküntü tarzı hafif şekilde, kakada mukus
dilaradh 1kizannesi doktor yasaklamasi ama tercihen hindi eri ve kuzu eti dedi. Yumurta içinde yumurtalı kek gibi çok pişmiş şekilde tüketebilirsin dedi ama ben çocuğum çok kötü durumda olduğu için onları da yemiyorum , kahvaltıda reçel zeytin glutensiz ekmek yeşillik, öğlen sebze yemeği akşam da patates haşlayıp yedim
1kizannesi dilaradh bi süre sonra şikayetler azalıcak sizde farklı farklı yemekler yapmaya alışırsınız kahvaltıda yumurtasız menemen kızartma simit falan yapılabilir sebze yemekleri zaten çok çeşit var geçecek merak etmeyin