Zehra2205 3 ay 3 gün oldu doğum yapalı ama kilo veremiyorum aksine alıyorum. Millete bakıyorum doğumdan sonra hemen veriyorlar. Kendimi beğenmez oldum. Yemeyim diyorum bu seferde güçten düşerim sütüm azalır diye korkuyorum napcam ben ☹️
Dolores Zehra2205 millete bakmayın. Güzel sağlıklı beslenmeye bakın kendiniz ve bebişiniz için. Benim bebeğim 9 aylık oldu yeni yeni etrafımdakiler zayıfladığımı söylüyorlar. Son 2 haftadır ekmek ve şekeri kestim sağlıklı yemeye çalışıyorum bebeğim de ek gıda alıyor inanın gidiyor kilolarım. Üzülmeye değer bir şey değil 😇
Asyaveannesi04 Zehra2205 8 ay oldu doğum yapalı hala 10 kilo fazlam var her gören ver şu kilonu artık diyor sanane diyorum eşim böyle beğendikten sonra normalde 52 ile hamile kaldım şuan 62 felanım
Ebru-isil Zehra2205 valla ben de öyleydim hamilelikte toplam 12 kg almıstım zaten yarısından çoğu çocukla gitmişti kilonun sonra bir iştahım açıldı durmadan yedim tabi geri aldım kızım 2 yaşa 3 ay kala falan diyete başladım diyetisyenle 19 kilo falan verdim hala devam ediyorum. Diyetisyenle başlayın bu işe sütünüz de etkilenmez hem de 3 ana 3 ara öğün şeklinde beslenerek verdim kilo sütüm de etkilenmedi hala emziriyorum
Zehra2205 Dolores evet haklısınız ama işte hamile gibi görünüyorum hala aynaya bakmak istemiyorum hiçbir kıyafet olmuyor 😢 ister istemez üzülüyorum
Zehra2205 Dolores ben evlendikten sonra kilo aldım üzerine birde doğum olunca 3 kat fazla oldum resmen 🥹
Tugbapoyraz Asyaveannesi04 ben aynıyım 53 le kaldım hamile simdi 63 ten 59 a düştüm anca gerisini veremiyorum 🥲
Esraahmet61 Malesef bende aynı durumdayım kendimi hiç begemmez oldum herşeyden soğudum resmen kendimi begenmeyince
Zehra2205 Ebru-isil hem evlendikten sonra kilo aldım hemde hamilelikte kilo aldım resmen 3 katı oldum 😢
Zehra2205 Tugbapoyraz hem evlendikten sonra kilo aldım hemde hamilelikte kilo aldım resmen 3 katı oldum 😢
Elifin-annesi Zehra2205 +1 benimde bebegim 3ay 5 günlük bende veremiyorum ilkinde kendiliginden gitmişti bunda gitmiyor
Zehra2205 Elifin-annesi herkes kendiliğinden gidiyor diyo nasıl oluyo anlamıyorum bende niye gitmiyo 🥹
sevgilisevgi_ Bebekliginden itibaren babası daha mı çok ilgileniyordu nasıl geçti. Şimdiye kadar olan süreçte neyi farklı yaptı sizden babası