Leyla6327 Kızım taş yiyor sürekli iştahsız sağlı ocağına gittik bugün Dr kan ve çinko yazdı kan ilacıni 1 yaşa kadar vermiştim ama yine yazdı kızım 1.5 yaşında ve o kan ilacı dişleri karartıyor çinko da içti kustu ne yapacağım bilmiyorum :(((
Elifssu Leyla6327 Benim kızım da peteklerin altındaki alcıları parmağıyla kazıp yemisti doktora götürdügümüzde kansızlıktan veya demir eksikliğinden olabilir demisti Muayene etti hiçbiri yok meraktan yiyordur dedi takip ettik 1 2 yedi sonra bıraktı bol bol yeşillik yedirin süt Peynir yogurt yedirin en kısa zamanda bırakır ins geçmiş olsun 🌸
anorganikanneeee MatmazelDeniz halay çekiyodur. Ne yapacak Allah aşkına, müdahalede ediyordur tabi.sık sık bu durumu yaşadığı için sormak istemiş ne var bunda
Leyla6327 Elifssu Allah razı olsun yorumunuz çok değerli bu kadar saçma yorumdan sonra teskkur ederim
Brokolilim MatmazelDeniz Oturup seyretse doktora götürmezdi herhalde hemen bir atmaca gibi bekliyorsunuz anneliğinden vurmak için bir siz düşündünüz taş yiyor diye annesine boş boş bakıyordu
Leyla6327 Brokolilim yok Gül’üm olur mu kadınlar haklı ben öyle çay çerez çekirdek Amanda masallah kızımda taş yermis diyorum o yüzden bunuda dert edinmiyorum ne gerek var hastaneye götürmeye buraya vs yazmaya
Brokolilim MatmazelDeniz Kadının anneliğini sorgulamak size düşmez oturun kendi anneliğinizi sorgulayın. Üslubunuzdan da belli zaten.
Leyla6327 anorganikanneeee ahhh ahh beyin ne güzel bir nimet değil mi . İnanki bazı insanlar sonsuza kadar sussun istiyorum
MatmazelDeniz Brokolilim tekrar söylüyorum kime ne soyledigim seni alakadar etmez bnmde anneligimi sen sorgulayamazsin nokta
Nimomerve Benim kızımda ne bulsa yer özellikle saç. Tabi o yerken bende karşısına geçip halay çekiyorum başka ne yapabilirim ki ! Belki yardımcı olurlar diye buraya yazıyoruz ama çoğu kişide insanlık kalmamış çok üzücü