Canmmel-26 Kızlar ilk 3 ay emzirdim fakat göğüslerim inanılmaz derecede sarktı çok kötü duruyor bekarken ne kadar güzel dik ve düzgünlerdi şuan o duruma gelmek istiyorum ne yapmam lazım eğzersiz falan uygulayan yada başka yöntemi olan varmı
Mizmizmyrtle Canmmel-26 sütyen kullanıyor musunuz evde kullanıyorsanız sıkı takın ben sıkabildiğim kadar sıkıyorum sarkma olmadı olunca toplar mı bilmiyorum ama 🤌🏻
minikkiz_ Canmmel-26 yani şuan emzirmiyorsanız hafif sıkan sütyen takabilirsınız ama emziriyorsanız takmayın süt kanallarını tıkıyor . Başka şekilde de düzelmiyor diye biliyorum
saresmami Mizmizmyrtle bende spor sütyeniyle geziyorul evde nine gibi 🤣 ama rahat oluyor. Siz nasil evde öyle sıkı sıkı geziyorsunuz? Rahatsiz olmuyormusunuz hic? 😵💫
Balim38 Benimkiler de sarktı hiç umrumda değil. Diyorum ki kızıma zor kavuştum. Başlarım memeye 😂 Dik Tutan sütyen takıyorum dışarı çıkarken okadar.
Mizmizmyrtle saresmami hayır aksine eskiden beridir asla sütyensix duramam yatamam bi boşluk hissederim 🤓
Skylifee006 Canmmel-26 aynı durumdayız. 1 yaşına girdi hala emiyor ama benim memikler bağımsızlığını ilan etti. Birde fazla kilo birden gitti 35 kilo sarktı tabi. Emzirme bitsin ameliyat olucam başka birşey toparlamaz benimkini🤣